Pentru ca bebe sa nu te ia prin surprindere cu schimbatul scutecului, este recomandat a avea în permanenta cu tine servetele umede Bella Baby Delfi. Acestea îti sunt de mare ajutor, nu doar în vizita sau la plimbare dar si atunci când stai cu bebe acasa pentru ca sunt igienice, frumos mirositoare, curata si hranesc pielea sensibila a bebelusului.
Servetelele Bella Baby Delfi au rol, nu doar în a usura schimbatul scutecului micutului sau micutei, dar sunt ideale pentru ca restabilesc PH-ul natural al pielii, mentinându-i echilibrul si hidratarea.
Servetele umede cu lapte

Servetelele Bella Baby Delfi sunt disponibile în doua variante: cu lapte cosmetic si provitamina B5 si cu alantoina si vitamina E.

Laptele cosmetic si provitamina B5 hraneste, calmeaza si protejaza pielea sensibila a sugarilor si a copiilor. Laptele cosmetic creeaza un strat protector ce protejaza pielea micutilor de factorii externi iar provitamina B5 are rol important în regenerarea celulelor si vindecarea iritatiilor pielii.

Servetelele umede Bella Baby Delfi cu alantoina si vitamina E curata si dezinfecteaza pielea bebelusilor si a copiilor. Alantoina are ca efect calmarea si vindecarea iritatiilor pielii sensibile a copiilor, oferind o senzatie de prospetime si un miros placut.

Bucura-te de pielea delicata si de parfumul proaspat al bebelusului tau alaturi de Bella Baby Delfi !!