Esti proaspatã mãmicã ºi ai foarte multe întrebãri legate de îngrijirea bebeluºului tãu ? Vrei tot timpul sã afli cât mai multe despre bebe ºi nevoiele lui ? Rãsfoieºti adesea revistele de specialitate, navighezi pe internet, întrebi medicul pediatru sau mãmicile din parc despre cum sã ai grijã mai bine de princhidelul tãu ? Este în regulã, esti o mãmicã normalã, ca toate celelalte, care îºi doreºte tot ceea ce este mai bun pentru ca bebeluºul ei sã creascã sãnãtos ºi voios.

Igiena bebeluºului tãu este foarte importantã mai ales în primele luni de viaþã. Ca si pielea, ochiºorii, nãsucul ºi urechiuºele micuþului sau micuþei tale încep sã se adapteze la mediul înconjurãtor ºi din cauza aceasta sunt foarte sensibile.
Beþiºoarele igienice sunt de neînlocuit în îngrijirea bebeluºului tãu. Noi îþi recomandãm beþiºoarele Bella Baby Delfi. Sunt confecþionate din bumbac 100%, sunt igienice, uºor de folosit, sunt sigure ºi practice.
În plus, beþiºoarele Bella Baby Delfi sunt special concepute pentru îngrijirea nou nãscuþilor pentru cã au o formã specialã, cu opritor, bumbacul de la capetele beþiºorului permiþând folosirea lor în deplinã siguranþã.

Beþiºoarele Bella Baby Delfi se folosesc pentru curãþarea ºi dezinfectarea pielii zonelor mai sensibile ºi pentru aplicarea unor soluþii medicamentoase. Beþiºoarele sunt ideale ºi pentru îngrijirea buricului bebeluºului.