Dupa ce in mai 2006 am pierdut o sarcina de 21 saptamani, speranta ca voi mai avea un copil era aproape nula … Eram diagnosticata cu sindrom antifosfolipidic, aveam un fibrom si alte cinci pierderi de sarcina destul de mari.

Am aflat ca sunt insarcinata pe 3 septembrie 2008, dupa ce facusem un test de sarcina, insa aveam deja dureri si am fost nevoita sa intru in concediu medical. Aveam 5 saptamani. Plus ca aveam si probleme cu coagularea sangelui. A trebuit sa-mi fac analize la spitalul Fundeni.

La 8 saptamani de sarcina doctorii au fost nevoiti sa-mi faca cerclaj. Nu aveam greturi sau pofte, doar ca trebuia sa-mi iau medicamentele. In luna a cincea am aflat ca o sa avem o fetita. Stiam de la inceputul sarcinii ca o sa nasc prin cezariana, insa tot imi era frica de acel moment. Cand mi s-a rupt apa aveam doar 32 saptamani, era 8 martie si in drumul spre spitam ma rugam bunului Dumnezeu sa aiba grija de copilasul nostru. A doua zi am nascut o fetita frumoasa de 2000g si 41 cm …Oana – Antheia.

A fost, cred,  cea mai grea saptamina din viata mea …era mica si a trebuit sa stea la incubator …a venit si clipa cand am tinut-o in brate…minunea noastra .. Cand am venit acasa, Oana avea doar 1850 g si 20 zile , iar acum cintareste 6300g si are 5 luni . Ne incanta zilele cu rasetul si ganguritul ei.


fmarylena, membru NN