Primul meu Craciun!

Sa ma prezint: DAVID ANDREI este numele meu si am 5 luni si jumatate. Vreau sa va impartasesc experienta primului brad impodobit, primului Craciun, primul Revelion.

Sa o luam pe rand: primul meu brad impodobit. Nu stiam ce este, vedeam doar ceva colorat. Am vazut apoi ceva stralucitor, nu imi puteam lua ochii de la ele, ma faceau tare curios. Oare ce o fi? Ma pot juca cu ele? Apoi am aflat de la mama ca se pun in brad si ca se numesc globulete. Erau multe si interesante, dar nu aveam voie sa ma joc, ci doar sa le ating. Apoi, a mai pus mama ceva in brad, mi s-a spus ca se numea beteala. Frumoasa si aceea, dar nici cu beteala nu m-am putut juca. La final, surpriza, in fata ochilor mei erau multe luminite, care se jucau cu mine si ma faceau foarte atent. As fi pus mana  sa vad eu cu mana mea ce e acolo, dar  nu ma lasa mama! Intr-un final, am inteles ca nu am voie sa ma joc cu nimic din brad, doar pot sa admir.

Despre primul Craciun, nu stiam eu ce inseamna, doar ca am vazut multa agitatie prin casa, iar mama nu prea mai statea cu mine. Eu ma suparam si plangeam si vroiam sa ma tina in brate, sa se joace cu mine, sa ma alinte, dar nu se intampla. Sincer, m-am simtit cam abandonat, dar a trecut si apoi m-am jucat cu mami cat am vrut eu. Ce mi-a placut cel mai mult, a fost cadoul primit de la Mos Craciun: jucarii noi, dar si un aliment nou: piept de pui in supita. Mmm..ce bun este! De Revelion, nu am facut nimic special, bineintelesc ca miezul noptii m-a prins dormin. Am rezistat pana la 11, apoi, simteam cum pleoapele imi cad grele peste ochi si nu mai aveam chef nici de joaca, nici de vorba, doar de somn.

Asa am petrecut eu primele sarbatori impreuna cu mama si tata, dar si cu bunicii mei. A fost o experienta foarte interesanta, am aflat o multime de lucruri noi. Astept si alte experiente interesante!

mihaela022005, membru NN