Salut si bine v-am gasit! Ieri am devenit membru NN si ma bucur foarte mult. Sunt chiar emotionata.

La inceputul lunii noiembrie 2007 „ne-am jucat” fara „casti”. Au urmat zile in care eram cam somnoroasa, incepusem sa refuz cafeaua si tigarusele(da…fumam) pe motiv ca le stric. Sincer, asa gandeam…La sfarsitul lunii, in 29, am facut un test. Rezultatul: pozitiv; Vine un „pitic”!!!

Taticul nu era acasa. Am lasat testul pe masa de la calculator si am asteptat sa vina. A venit, iar eu eram foarte emotionata si ramasesem fara cuvinte. L-a vazut si a ramas incremenit. A fost pentru amandoi un moment de teama si bucurie. Vorbisem de multe ori sa avem un copil, dar nu am crezut ca vom fi atat de norocosi. Mai tarziu ne-am dat seama ca alte cupluri se chinuie o perioada, iar pentru noi a fost de ajuns doar un pas, ca sa spun asa.

Inca avem emotii. Mai avem de asteptata cam1 luna pentru a o cunoaste pe fetita noastra care se va numi Alexandra-Elena. Am aflat abia dupa 4 luni ca e fetita. La inceput am crezut ca este baietel, mai ales eu. Taticul, cand a aflat ,s-a „pierdut” de emotie; asculta spre servici melodii dedicate fetitelor.

Noi suntem nerabdatori sa o cunoastem. Suntem recunoscatori Domnului pentru sarcina pe care o am. In afara de greturile pe care le-am avut in primele luni, cand ajungeam la servici si o raceala intestinala. (am fost recuperata la urgenta), o durere de picior si cea de spate care persista inca, totul a fost si este frumos!

Buburuza se joaca si parca se pregateste sa vina in casuta noastra facandu-si un orar. Se trezeste dimineata, papam, dormim, la pranz ne jucam iar, ne facem somnul de dupa-amiaza, il asteptam pe tati de la servici, papam, somnic, si ne trezim in noapte, pe le 2 si spre dimineata, pe la 5. Frumos orar, nu!?

Noi va multumim ca ne-ati ascultat si va vom tine la curent cu urmatoarele si nepretuitele momente care vor veni in curand.

Cu drag , „Buburuzza” si parintii