De data aceasta va propunem o terapie mult mai complexa decat cele prezentate anterior. Este vorba de mixarea a 2 sau chiar 3 proceduri, urmand ca si rezultatele sa fie de 2-3 ori mai rapide, mai spectaculoase in lupta cu cm, cu kg, cu celulita.

Pentru o micsorare vadita a celulitei, estetica moderna foloseste cu mult success razele infrarosii. Va vom supune atentiei terapiile efectuate sub tunelul cu raze infrarosii, care  reprezinta o sauna profesionista moderna, cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate ale pielii.

Despre sauna, acest obicei nordic traditional se spune ca este un remediu universal, iar eficacitatea sa este atestata de un proverb finlandez care spune:
„Sauna scoate si pe dracul din om; iar ceea ce sauna nu poate scoate, inseamna ca trebuie sa ramana acolo”

Datorita modalitatii de inchidere, temperatura din interiorul tunelului cu raze infrarosii se va mari iar in acest fel efectul va fi dublu: razele infrarosii vor fi mult mai absorbite de corp prin porii deschisi iar temperatura ridicata din interior va duce la o transpiratie intensiva si mult mai benefica. Caldura oferita de razele infrarosii este transmisa in corp pina la nivel celular, astfel incit desi senzatia de discomfort termic este minima (la suprafata pielii nefiind atat de evidenta ca in cazul unei paturi termice, de exemplu) iar rezultatele sunt de doua ori mai bune.

In timp ce  la sauna obisnuita transpiratia consta in marea majoritate din apa si doar maxim 15% grasimi si alte toxine, in cazul folosirii caldurii patrunzatoare a infrarosiilor, ea consta in aproximativ 25-30% din grasimi, metale grele si substante nocive. Vasele de sange se dilata, circulatia sangelui este stimulata, irigarea cu sange se mareste, metabolismul este accelerat.
Sub tunelul cu raze infrarosii se pot efectua toate tipurile de impachetari, cat si electrostimulare.

Prin efectele cosmetice si curative ale tratamentelor la tunelul cu infrarosii se numara:

  • eliminarea mai rapida a surplusului in greutate;
  • ajuta la eliminarea celulitei;
  • tonifica musculatura;
  • prin efectul de termosudatie grabeste fenomenul de detoxificare a organismului;
  • ajuta la penetrarea in profunzime a unor produse cosmetice active;
  • regleaza circulatia sangelui – dispare senzatia de mani si picioare reci

Dupa oricare dintre aceste terapii, este benefic sa se faca o infasare cu tehnologie Wienerkosmetikum, care va va asigura pierderea a cel putin 1,5 cm din circumferinta, cat si diminuarea celulitei. Porii fiind deschisi de la terapia precedenta (executata sub tunelul cu raze infrarosii), infasarea Wienerkosmetikum va avea randament maxim. metoda de slabire ultrarpida WienerKosmetkim este o noua modalitate, naturala si eficienta, ca sa scapi de cativa centrimetri buni din dimensiunile corpului.

Putem vorbi fara nici o exagerare ca slabirea ultrarapida prin metoda Wienerkosmetkum , precedata de o terapie   la tunelul cu raze infrarosii are 7 mari efecte benefice: obtinerea unei siluete zvelte, reducerea vizibila a celulitei, dezintoxicare a organismului, o eliminare a depunerilor reziduurilor, intinderea, tonifierea si netezirea pielii.

Cele patru efecte ale metodei de slabire prin infasare la rece produc arderea depunerilor adipoase de pe corp. Aromoterapia prin infasare se recomanda tuturor persoanelor care au probleme cu silueta. Se recomanda pentru tratarea celulitei slabe pana la cea puternica, pentru netezirea pielii, intinderea pielii moi (18 cm de scadere a burtii care atarna, nu este o raritate).

Ce puteti realiza prin metoda de slabire Wienerkosmetikumin
Scaderea greutatii corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare. Acest efect se masoara imediat in cm. In zonele tratate se produce o inlaturare a toxinelor si altor depuneri reziduale suplimentare, datorita osmozei si a uleiurilor aromate continute. De unde si diminuarea vizibila a celulitei. Inlaturarea depunerilor minerale suplimentare, datorita substantelor folosite in terapie si a strangerii faselor; netezirea si intinderea pielii, ca efect al intregului tratament.

Pot beneficia de aceasta metoda si persoanele care au varice sau vase de sange sparte.