Cine nu isi doreste tot ce e mai bun pentru copilul sau?

Pentru acest an, intre 23 si 25 iunie, ne-am propus sa reunim la inceputul perioadei de vacanta, produse si servicii adresate copiilor si tinerilor parinti, intr-un eveniment unic.

Cea de-a 13-a editie a Salonului Copilului – lansata din acest an sub o noua infatisare, PINOestival – este organizata in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Organizatorii s-au straduit sa identifice toate acele produse si servicii care raspund asteptarilor din ce in ce mai exigente ale generatiei tinere si ale parintilor moderni.

Vor fi prezente standuri cu: jocuri si jucarii, puericultura mica si mare, sisteme de pregatire a hranei pentru copii, farmaceutice si parafarmaceutice, produse de ingrijirea corpului pentru copii, articole de imbracaminte si incaltaminte, tabere pentru copii, after school, invatamant prescolar si primar, cursuri de limbi straine, carti pentru copii, consiliere in educatia rutiera pentru copii, servicii de asistenta psihopedagogica de specialitate si nu in ultiumul rand multimedia – portaluri educationale pentru parinti, televiziuni pentru copii, radio, reviste etc.

Un sector important este alocat Ofertei educationale a Gradinitelor si Scolilor bucurestene din sectorul public si privat inscrise la eveniment (peste 150 de institutii din toate sectoarele Capitalei), parintii putand astfel sa se informeze prin dialog direct cu cadrele didactice despre gradinita sau scoala cea mai potrivita pentru copilul lor.

In data de 23 iunie a.c., in paralel cu expozitia si cu oferta educationala, se va deschide si Forumul de instruire a cadrelor didactice din Bucuresti.

Pe durata celor 3 zile de desfasurare, 270 de cadre didactice vor sustine prezentari pe tema Comunicarea institutionala si interpersonala.

Copiii pot participa la concursurile cu premii organizate atat la fata locului cat si pe site-ul evenimentului – www.pino.ro, se pot bucura de atractiile de la cele doua locuri de joaca din incinta expozitiei (Chicco si Loris) si pot participa la numeroasele tombole cu premii substantiale oferite de firmele expozante.

Intrarea este libera pentru copiii cu varsta pana la 10 ani.

Costul unui bilet de intrare pentru adulti si copiii peste 10 ani este de 2 RON si prin talonul atasat permite si participarea la Tombola Biletelor.

Program vizitare: zilnic 10.00 – 19.00

Puncte de atractie la PINOestival 2006

La standul BGS o echipa de medici va oferi sfaturi medicale si va face consulturi, iar zilnic va fi organizat un program interactiv pe tema securitatii medicale.

Specialistii din cadrul Centrului Municipal de Asistenta Psihopedagogica vor oferi sfaturi avizate parintilor dornici sa afle ce criterii trebuie respectate in alegerea gradinitei sau scolii copiilor.

Reprezentanti ai Brigazii de Politie Rutiera vor desfasura un program educativ interactiv pe teme rutiere si ii vor initia pe micii soferi care vor dori sa incerce masinutele electrice Feber pe circuitul special amenajat.

Pentru ca distractia celor mici sa fie deplina, firmele expozante Chicco si Loris au amenajat fiecare cate un minunat loc de joaca.

Iubitorii de jocuri PC vor avea ocazia sa isi testeze calitatile vizitind standul Joaca-te.ro – Magic World.

Pe scena PINOestival va asteapta zilnic intre orele 11:00 – 18:00 un program artistic cu si pentru copii.

PINOestival aduce vara in suflet si in case, pregatind inceputul unei vacante lipsite de griji!

Informatii la zi despre eveniment pe site-ul www.pino.ro.