Pe locuri, fiti gata… KIDEX vine la CLUJ!

Anul acesta, Clujul va fi gazda celui mai vesel targ pentru copii si intreaga familie, un eveniment cu traditie si succes, organizat pana acum doar in capitala. Este vorba despre KIDEX, o sarbatoare a celor mici care se va desfasura in perioada 17 – 19 octombrie 2008, in Complexul Expozitional Expo Transilvania.

Evenimentul se adreseaza in special copiilor cu varste cuprinse intre 0-5 ani, viitoarelor mamici, parintilor si, de ce nu, chiar si bunicilor dornici sa isi surprinda in mod placut nepoteii.

KIDEX aduce la Cluj:

  • cei mai importanti producatori, importatori si distribuitori de produse pentru cei mici, de la alimente, articole hranire, baie si igiena, medicamente, vitamine si suplimente, si pana la  mobilier, decoratiuni, carucioare, scaune auto, leagane, premergatoare, biciclete sau triciclete;
  • tombole cu premii exceptionale, ateliere de creatie;
  • spectacole, scenete si o multime de ghidusii puse la cale de gradinitele din Cluj si prezentate pe scena KIDEX, care va fi transformata intr-un taram de poveste pentru cei mici;
  • spatii de joaca si spatii de alaptare special amenajate pentru tinerele mamici;
  • o multime de surprize: bomboane, baloane, face painting, clovni si multe jucarii;

Si ca orice targ care se respecta, KIDEX s-a gandit sa incurajeze spiritul competitiv, dar si creativ al celor care ne vor trece pragul. De aceea, am pus la cale 2 concursuri nastrusnice: unul pentru pici si unul pentru mamici cu burtici. 

„Fii Vedeta la KIDEX!” – este o competitie interactiva intre gradinite, pentru copii cu varste cuprinse intre 3-6 ani, in cadrul careia participantii vor fi supusi unei probe muzicale si uneia de abilitati practice.

„Cea mai haioasa poza din burtica” – este un concurs dedicat viitoarelor mamici si celor mai nostime ecografii.

Asadar, va asteptam cu mic, cu mare, in zilele de 17-18-19 octombrie 2008, in cadrul Complexului Expozitional Expo Transilvania, sa ne bucuram impreuna de multimea de surprize pe care le-am pus la cale, dar si de ofertele speciale extrem de irezistibile!

Program de vizitare:

Vineri, Sambata intre orele 10:00 – 19:00
Duminca intre orele 10:00 – 17:00

KIDEX asigura transport gratuit pentru vizitatori din punctele centrale ale orasului catre Complexul Expozitional Expo Transilvania si retur. 

Pentru mai multe detalii, vizitati www.kidex.ro