Atentiune, atentiune! Numaratoarea inversa pana la marea deschidere Baby Boom CONSTANTA a inceput. Mamici, tatici si bunici fiti pregatiti: cei mai importanti producatori, importatori si distribuitori de produse pentru copii vin la Centrul Expozitional Constanta pentru prima expozitie de pe litoral dedicata celor mici.

Jucarii de tot felul, leagane si carucioare, scaune auto, biciclete, triciclete, dar si articole de hranire, baie si igiena, alimente, medicamente, vitamine, mobilier si decoratiuni – toate va asteapta in straie de sarbatoare doar la Baby Boom.

Baby Boom nu va fi doar o simpla expozitie, ci un eveniment spectaculos de la A la Z! Cei mici vor pasi intr-o lume magica, plina de povesti si surprize. Ce mai… un taram de vis pentru orice prichindel. Vor fi premii atractive la concursuri felurite, cum ar fi:

  • Cea mai haioasa poza din burtica;
  • Tombola Baby Boom;
  • Maratonul carucioarelor;
  • Danseaza cu mami;
  • Karaoke Bebe.

Vor fi spatii de joaca special amenajate pentru copii, spatii de alaptare pentru tinerele mamici, face painting, personaje de basm, baloane si multa, multa distractie pentru toate gusturile.

Nu uitati!
Intre 4 – 6 septembrie,
In Pavilionul Expozitional Constanta

Veniti cu mic, cu mare la Baby Boom la MARE!