Conferinta „Bebe Sanatos”,

cel mai important eveniment din România de unde poti învata, direct de la medici si specialisti, cele mai bune metode de crestere si îngrijire a copilului cu vârsta cuprinsa între 0 si 3 ani

Sanatatea Media Group organizeaza pe data de 24 octombrie 2009, la Bucuresti, începând cu ora 10.00, cea de-a doua editie a Conferintei „Bebe Sanatos”. „Bebe Sanatos” este un eveniment interactiv, locul de întâlnire al unora dintre cei mai buni medici ginecologi, pediatri, nutritionisti, psihologi si avocati din România cu parinti si viitori parinti dornici sa se informeze cu privire la cele mai bune metode de crestere si îngrijire a copiilor cu vârsta cuprinsa între 0 si 3 ani.

Aceasta editie a Conferintei „Bebe Sanatos” se va desfasura sub tematica „Solutii moderne la problemele clasice ale posturii de parinte” – o editie care îsi propune sa ofere cele mai pertinente si eficiente solutii pentru problemele cu care se confrunta orice parinte în societatea actuala: alegerea celei mai bune metode de nastere, prevenirea si tratamentul eficient al bolilor copilariei, informarea în legatura cu drepturile legale ale mamei, dar si ale femeii însarcinate.

În cadrul conferintei vor sustine prezentari si vor raspunde la întrebarile publicului unii dintre cei mai buni medici din România: prof. dr. Bogdan Marinescu, medic primar obstetrica-ginecologie, directorul Spitalului Clinic de Obstetrica-Ginecologie „Prof. dr. Panait Sârbu” din Bucuresti, conf. univ. dr. Silvia Stoicescu, medic primar pediatru, seful Sectiei Nou-Nascuti din cadrul Spitalului Clinic „Gheorghe Polizu” din Bucuresti. De asemenea, publicul va putea audia un pediatru de renume, un nutritionist, un psiholog si un avocat.

În prima parte a conferintei se vor aborda teme de ginecologie (metode de nastere moderne, rolul si avantajele recoltarii celulelor Stem, metode de contraceptie în perioada alaptarii), legislatie (concediul prenatal, concediul de crestere si îngrijire a copilului, reîncadrarea femeii la locul de munca, dupa finalizarea concediului de maternitate). În cea de-a doua parte vor fi dezbatute subiecte de pediatrie (reguli de igiena, colicile sugarului, alergiile bebelusilor, diareea copilului mic, metode de prevenire a bolilor copilariei), nutritie (diversificarea alimentatiei sugarului, digestia bebelusilor, alimente bio) si psihologie (dezvoltarea memoriei si creativitatii prin intermediul jocului). Prezentarile speakerilor vor fi urmate de o sesiune de întrebari si raspunsuri din partea publicului. De asemenea, la finalul conferintei, va avea loc un program de divertisment: cântece si dansuri, concursuri cu premii, tombole, surprize si multa distractie. Totodata, va fi desemnat câstigatorul concursului „Cel mai frumos Bebe”, care se desfasoara în aceasta perioada pe www.bebesanatos.ro.

„Bebe Sanatos” este un concept inovator, fiind singurul eveniment de acest gen organizat în România: parintii si viitorii parinti pot interactiona si comunica direct cu medicii si specialistii invitati, pot pune întrebari si afla raspunsuri cu privire la metodele optime de crestere si îngrijire a copilului. Într-o singura zi, într-un singur loc, fara programare, fara sali de asteptare.
Intrarea este libera în limita locurilor disponibile! Înscrierile se pot face pe www.bebesanatos.ro.

Bebe Sanatos este un eveniment Sanatatea Media Group.

Partener oficial:
Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti

Parteneri principali:
SanatateaTV, Houston NPA

Parteneri media:
Nou-Nascuti.ro, Ioana, Ioana Visul Copiilor, Itsy Bitsy, HotNews.ro, BebeTV, Acasa.ro, Kidz.ro, Copilul.ro, , ScoalaParintilor.ro, Prichindelulmeu.ro, Cautabona.ro, I-medic.ro, PORT.ro, Ziare.ro