Este vară şi, probabil că de mult aşteptai momentul petrecerii vacanţei alături de bebeluşul tău. Fie că pleci la mare sau la munte, bebeluşul tău are pielea mult mai sensibilă şi are nevoie de protecţie suplimentară chiar dacă expunerea la soare se face dimineaţa sau seara, cănd razele soarelui nu sunt foarte puternice.

Soarele este o sursă de neînlocuit de viaţă, sănătate şi energie, atât de necesare dezvoltării noastre. Stimulează fixarea vitaminei D, esenţială unei formări şi unei creşteri corespunzătoare a sistemului osos.
BELLA Romania a lansat pe piaţă noua gamă de protecţie solară EVA SUN pentru ca tu şi bebeluşul tău să vă bucuraţi în totalitate de razele soarelui, fără grija apariţiei arsurilor solare sau a alergiilor.
Loţiunea pentru protecţie solară pentru copii şi pentru persoanele cu pielea sensibilă FP 25 combină efectele ingredientelor de hrănire a pielii cu cele de protecţie solară.

Loţiunea pentru protecţie solară protejează celulele ADN ale pielii, cu rol în regenerarea şi în crearea unei bariere împotriva factorilor externi, iar formula "Switch Emulsion" asigură o rezistenţă mai bună la apă, iar uleiul de palmier auriu neutralizează radicalii liberi.

Mai mult, culoarea verde a loţiunii ajută la distribuirea uniformă a loţiunii pe pielea bebeluşului, neexistând riscul ca unele zone să rămână neacoperite.

Cu EVA SUN tu şi bebeluşul tău vă puteţi bucura pe deplin de soare!!