Revista LILLIPUT

Revista „Lilliput” organizeaza duminica, 2 octombrie, orele 11.00, la Club Folk „Casa Eliad” din bd. Mircea Voda, nr. 5, vernisajul celei de-a doua editii a Expozitiei-concurs de desene „Tara Lilliput”. Desenele pot fi achizitionate iar banii vor fi donati unor copii aflati în zonele afectate de inundatii. Parteneri: Minimax, Sapte seri, România libera, Papi, Editura Ascendent, NOI distributie, Diverta, revista Andrei, Contrapunct, Muzeul Antipa, Echipa 7 ani, www.nou-nascuti.ro.

Tara lui LILLIPUT

Dupa cum a promis în aprilie, la vernisajul primei editii a Expozitiei-concurs „Tara Lilliput”, revista „Lilliput” va ofera un al doilea „episod” care are, în continuare, drept subiect desenele voastre, ale piticilor de pâna la 12 ani, încercând sa va stimuleze, prin acest concurs-eveniment, interesul, curiozitatea si… imaginatia. Ca urmare, toti aceia dintre voi care au îndraznit sa astearna pe hârtie culorile în care au vazut „lumea Lilliput”, sunt asteptati duminica, 2 octombrie, orele 11.00, la Club Folk „Casa Eliad” din bd. Mircea Voda, nr. 5, pentru a-si însusi premiile oferite de revista „Lilliput” si de partenerii sai, si pentru a petrece o ora de spectacol alaturi de copiii de la Cubul de muzica si dans „Contrapunct”.

De asemenea, îi invitam pe parintii vostri (care au avut întotdeauna initiativa de a ne telefona si a ne scrie pentru a va sustine si a va… lauda – lucruri pentru care redactia le multumeste) sa fie, de aceasta data, nu doar alaturi de voi si de noi ci si de micutii aflati în zone afectate de inundatii.

Dragi prieteni-parinti, cumparând una sau mai multe dintre desenele expuse, cu o suma cât de mica, veti darui, de fapt, unui copil mai putin fericit, un creion, o carte, o jucarie sau chiar o… felie de pâine.

Fie ca desenele voastre sa ne încânte pe toti cei prezenti duminica si sa aduca bucurie celor care sunt tristi si departe.

Parteneri media

Informatii suplimentare: revistalilliput@yahoo.com; tel. 330.18.21; 0744.355.967

Desene copii Desene copii
Gabriel Marghescu – 9 ani Agatha Georgescu – 8 ani