Cea de-a doua editie a targului pentru copii si intreaga familie – KIDEX, desfasurat intre 1-5 iunie la Complexul Expozitional Romexpo si-a inchis portile, marcand un eveniment de succes, pentru www.nou-nascuti.ro, atat ca expozant, dar si ca partener media.
www.nou-nascuti.ro s-a lansat oficial in cadrul acestui eveniment, echipa noastra de specialisti a fost o prezenta activa: cartile de povesti, baloanele oferite de www.nou-nascuti.ro au facut bucuria atat a copiilor, cat si a parintilor.
Am fost prezenti si in cadrul seminariilor organizate in cadrul expozitiei cu tema "Faceti cunostinta cu bebelusul Dvs".

Peste 15.000 vizitatori au putut gasi in acelasi loc o gama variata de jucarii, jocuri, articole de imbracaminte pentru copii si gravide, dulciuri, servicii bancare si de asigurari, programe de pregatire a viitoarelor mamici, spectacole si evenimente cu si pentru copii.
KIDEX a fost structurat pe trei zone:

  • Zona comerciala, structurata pe doua categorii de varsta, categoria 0-7 ani si 7-14 ani.
  • Zona spectacolelor, unde a fost amenajata o scena – unde au avut loc o serie de evenimente de divertisment cu si pentru copii, sustinute de firmele expozante, Palatul National al Copiilor, cluburile copiilor, etc.
  • Zona de joaca, unde copii au avut parte de jocuri si jucarii gonflabile (tobogan, saltea gonflabila, castel etc.), dar si un spatiu anume amenajat unde s-au intalnit cu personajele de poveste indragite.