Fiecare mãmicã trãieºte la maxim fiecare moment petrecut alãturi de bebeluºul ei, se bucurã de fiecare miºcare a lui, de zâmbetul gingaº ºi mai ales, adorã sã-l þinã în braþe, sã-i simtã mirosul ºi pielea delicatã, plinã de prospeþime.

Pielea micuþului sau micuþei tale în primele luni de viaþã este foarte sensibilã, delicatã ºi necesitã o îngrijire mai specialã. Poate cã nu de puþine ori ai fost îngrijoratã din cauza iritaþiei, a bubiþelor de fel ºi fel sau a petelor roºiatice…..ºi te-ai întrebat care ar fi produsele cosmetice cele mai bune pentru a-i menþine puiului tãu pielea sãnãtoasã ºi catifelatã.

Bãiþa bebeluºului este un moment foarte important atât pentru tine cât ºi pentru puiul tãu. Ca ºampon noi îþi recomandãm ºamponul Bella Baby Delfi, acesta spalã cu delicateþe pielea capului ºi pãrul bebeluºului, este delicat, nu iritã ochii ºi nu provoacã lãcrimarea. Formula sa special conceputã, cu substanþe naturale face pãrul bebeluºului pufos ºi strãlucitor. ªamponul Bella Baby Delfi conþine extract de muºeþel, cu rol în calmarea ºi protejarea pielii delicate a bebeluºului.

Din aceeaºi gamã vã mai recomandãm ºi Spumantul de baie cu ulei pentru bebeluºi ºi copii. Acesta se recomandã bebeluºilor cu vârsta mai mare de o lunã pentru a face din bãiþã o aventurã de neuitat. Spumantul curãþã delicat pielea sensibilã a micuþului sau micuþei ºi în acelaºi timp unge pielea, redându-i elasticitatea. Spumantul de baie este delicat cu ochii bebeluºului ºi nu provoacã lãcrimarea, astfel micuþul tãu se poate bucura pe deplin de spumã.

Bucurã-te de pielea delicatã ºi de parfumul proaspãt al bebeluºului tãu alãturi de Bella Baby Delfi !!