Cauta:
Nume de copii

Nume de copii Alege un nume potrivit pentru bebelusul tau. Aici gasesti explicatii privind etimologia numelor. Etimologia este originea și evoluția în timp a unei forme lingvistice. Aceasta determină elementele de bază ale unui cuvânt sau element lingvistic, cea mai timpurie utilizare cunoscută, modificările de formă și sens, transmiterea de la o limbă la alta, identificarea unor elemente înrudite în alte limbi și reconstruirea formelor ancestrale acolo unde este posibil.

» Nume si mesaje
» Ce simbolizeaza numele copilului meu?
» Numele copilului: cum il aleg?

Nume de copii Nu va puteti hotari la ce nume sa va opriti pentru copilul dumneavoastra? Noi va propunem în aceasta sectiune unele dintre cele mai uzitate nume de copii, iar, pentru unele dintre ele, puteti gasi si semnificatia numelui respectiv.
Nume de sfinti Majoritatea romanilor aleg pentru copiii lor macar un nume de sfant. Alegerea numelui este, pentru multi dintre noi o adevarata arta. Nu este cel mai usor sa decizi, de aceea ne-am gandit sa iti punem la dispozitie un dictionar etimologic a numelor de sfinti. Daca vrei sa cunosti etimologia numelui pe care-l poarta copilul tau sau vrei sa alegi un nume insemnat pentru puiul tau ce va veni pe lume, citeste articolele noastre:


Ioan
Numele "Ioan" este de provenienta evreiasca: Yehohanan, "Yahve (Dumnezeu) a avut mila", „ Dumnezeu este milos ”.
Trei milioane de romani si romance poarta numele de Ion, Ioan,...
[ cont nou ]    [ parola mea ]

Tine-ma minte
Contul meu