Bagaje
Pasagerii care calatoresc la clasa economica pot avea un bagaj de 20 kg (44 lbs) fara taxe suplimentare. Pasagerii care calatoresc la clasa Business pot avea un bagaj de 30 kg (66 lbs). Aceste restrictii de greutate se aplica tuturor zborurilor spre si din toate tarile, cu exceptia Statelor Unite, Canada si Mexic
La cursele spre si din Statele Unite, Canada si Mexic, toti pasagerii pot transporta doua bagaje scutite de taxe. Cele doua bagaje nu trebuie sa depaseasca 158 cm fiecare (lungime+ latime+ înaltime). Greutatea maxima permisa este de 32 kg (70 lbs) per bagaj.
Bagaje de Mana
Puteti avea bagaje de mîna pe toate cursele: – O geanta de voiaj, nu mai mare de 55 x 35 x 25 cm si nu mai grea de 10 kg (22 lbs). – Un pardesiu/patura, umbrela/baston, o poseta, o geanta – camera video, si o cantitate rezonabila de material de lectura.
în plus fata de bagajul de mîna mentionat mai sus, pasagerii de la Business Class mai pot lua: – O geanta cu obiecte de îmbracaminte (nu mai mult de 20 cm adîncime, în greutate de maxim 8 kg/17.5 lbs) sau o servieta (nu mai mult de 20 cm adîncime, în greutate de maxim 8 kg/17.5 lbs).
Puteti depozita bagajul de mîna sub scaun sau în compartimentele pentru bagaje de deasupra acestuia.
Daca veti calatori cu copii cu vîrsta de pîna la doi ani, care au bilet cu 10% reducere, vi se permite sa luati un scaun ambulant si un bagaj de mîna suplimentar, nu mai mare de 55 x 35 x 25 cm cu greutatea de maxim 10 kg (22 lbs). Carucioarele care nu se pliaza trebuie transportate la cala.

Copiii: Copiii pot calatori cu dumneavoastra în mai multe moduri, în functie de vîrsta pe care o au:
Pentru bebelusii sub 6 luni(max. 65 cm, max. 9 kg) puteti rezerva un leagan.
Puteti lua proviziile necesare îngrijirii copilului (sub 2 ani) la bord (max. 10 kg).
Indiferent de vîrsta copilului puteti lua la bord caruciorul acestuia.
Copiii sub 2 ani îi puteti tine în brate. Pentru copiii peste 2 ani, puteti rezerva un loc.
Copilul dumneavoastra poate calatori si în propriul sau scaun de siguranta, daca acesta poate fi atasat de scaunul avionului cu centura de siguranta.
Un adult poate calatori cu maxim doi copii. Conform regulilor de siguranta, puteti tine în brate doar un copil; pentru al doilea copil puteti rezerva un loc.
Copiii fara insotitor:
Copiii cu vîrsta între 5 si 12 ani pot calatori singuri doar daca folosesc Serviciul pentru Minori Neînsotiti. Copilul dumneavoastra va beneficia de o atentie suplimentara: de-a lungul întregii curse, vom avea grija de siguranta copilului dumneavoastra. La aeroportul Schiphol, copiii neînsotiti vor fi condusi la sala de asteptare Junior Jet, unde vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, jocuri video si pe computer, filme pe video, carti în diverse limbi si foarte multe jucarii.
Odata ajunsi la destinatie, vom încredinta personal copilul persoanei indicate de dumneavoastra.
Copiilor între 12 si 18 ani li se permite sa calatoreasca singuri, dar pot folosi si Serviciul pentru Minori Neînsotiti.
Copiii cu vîrsta sub 15 ani care si-au cumparat biletul în Canada, Statele Unite sau Mexic sunt rugati sa foloseasca acest serviciu.

Extras din „Regulamentul Liniilor Aeriene Regale Olandeze”