Ca orice poveste, si povestea noastra incepe cu:

A fost odata ca niciodata o fetita mica ce visa mult, visa la ziua in care va imbraca o rochie alba de mireasa, visa la ziua in care va simti un bebelus crescand in ea, visa la ziua in care, copilul va face primii pasi, va spune primele cuvinte.

Anii au trecut si visul ei de a imbraca rochia alba se apropia, numara lunile, numara saptamanile si ele treceau , zburau ca vantul…mai erau doar 11 zile pana la implinirea visului ei, dar ea se simtea putin rau.
Se intreba ce-o fi? Emotiile provocate de apropierea nuntii, sau poate stresul examenelor, caci era in sesiune, sau poate oboseala acumulata si la serviciu sau poate un nou vis pe cale sa se implineasca?

Un nou vis i se implinea, un suflet vroia ca ea sa ii devina mama, era cel mai frumos cadou de nunta.
Si zilele treceau parca si mai repede, si simti intr-o zi si primele miscari ale bebelusului, primele momente in care el isi facea simtita prezenta cu adevarat. Si fetita care devenise femeie astepta o mica fetita si visa momentele in care ii va face codite , in care va vorbi, va rade , va face primii pasi.

Zilele nu mai contau, treceau parca atat de repede si mica printese a aparut intr-o zi friguroasa de iarna, dar pentru mine, MAMA ei, a fost cea mai insorita si minunata zi din viata mea, si toate zilele ce au urmat au fost doar impliniri ale visurilor mele, doar zile pline de sperante, de bucurii, de iubire si daruire.

Iar ea, micuta mea, acum merge singura si fiecare pas pe care-l face lasa in sufletul meu numai bucurie, fiecare cuvintel pe care-l rosteste suna a poezie, si rasul ei frumos te face sa uiti de orice.

Acum stim sa ne iubim reciproc, sa ne pupam reciproc, sa ne imbratisam reciproc e minunat sa fi mamica e minunat sa ai langa tine un pui al tau voi fi mereu alaturi de tine ca mama, ca prietena, ca si confidenta, ca orice tu-ti vei dori, eu voi fi acolo langa tine sa iti indeplinesc visele asa cum tu mi-ai indeplinit mie cele mai mari dorinte.

Alexia a fost darul de nunta cel mai de pret, minunea pe care mi-o doream, cu 2 saptamani inaintea nuntii am aflat ca sunt insarcinata, si desi primele 3 luni am slabit 10 kg din cauza greturilor si a starii de rau, in rest nu au fost probleme. Pitica a fost nascuta natural cu o greutate de 3550g, si a fost cel putin pentru mine nou-nascutul perfect, cel mai frumos bebelus din lume, cu cei mai frumosi ochisori, si zambaret inca din primele zile. E toata un zambet, foarte foarte foarte vesela, te molipseste cu buna dispozitie, nu am avut probleme cu colicii, nu e plangacioasa, nu e mofturoasa la mancare, si e copilul perfect. E tot ce am visat, si tot ce mi-am dorit de la viata, ea schimba orice nor in soare, ea schimba ploia in curcubeu, e ratiunea mea de a trai, si e perfecta asa cum e.

Povestea nu se sfarseste aici, vom reveni curand, cu amintiri, sperante, iubire.

Membru NN: „gabi_gino2005”