M-am casatorit din dragoste cu sotul meu, la doar doua luni dupa ce m-a cerut de la parinti. Ne iubeam foarte mult si ne doream enorm un printisor care sa intregeasca familia. Din motive necunoscute, intarzia sa apara, insa, nicidecum nu ne pierdeam speranta. Ne rugam zi si noapte la Dumnezeu sa ne trimita acea raza de soare pe care o asteptam.

Si…intr-o zi, a venit. Chiar de ziua sotului. Era cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodata. Eram amandoi in al noulea cer.

Insa ceva ne-a adus cu picioarele pe pamant. Inca din prima luna am mers la medic, sa ma asigur ca e bine si sa fac tot ce trebuie ca printisorul nostru sa vina pe lume sanatos. La consultatie, medicul ne-a zis ca totul e bine, dar m-am trezit ca imi cere sa nu fac efort deloc si mi-a dat si o reteta pe care s-o respect cu strictete. Fiind un om atat de convingator, nu am pus intrebari si am mers la farmacie sa cumpar medicamentele. Farmacista s-a uitat la mine si m-a intrebat daca e pentru mentinere de sarcina. Eram nedumerita, daca a zic medicul ca totul e bine de ce-mi dadea medicamente de mentinere a sarcinii?

La urmatorul control l-am intrebat ce se intampla si am primit acelasi raspuns. Mi-a spus ca totul va fi foarte bine daca voi asulta cu strictete de el. Mi-am dat seama ca nu vroia sa ma sperie (pentru ca sunt o fire foarte emotiva).

Au trecut 4 luni si ma simteam minunat, pana intr-o zi, cand am avut o iminenta de avort si am fost internata de urgenta in spital. Abia atunci medicul mi-a zis la ce riscuri ma expun. Copilul se dezvolta uimitor de repede si exista riscul sa crape uterul (pentru ca era mic si nu reusea sa se dezvolte odata cu fatul), in consecinta murem si eu si copilul.

Dar intotdeauna speranta moare ultima. Aveam incredere ca medicul va face tot ce-i sta in putinta sa fie bine, ne rugam zi si noapte la Dumnezeu si nu am fost deloc dezamagiti.

Dupa o nastere lunga si grea a venit pe lume ingerasul nostru. O fetita de 3.700 kg, perfect sanatoasa si foarte frumoasa.

Acum, iubita noastra are un anisor si merge singurica, alearga, rosteste cateva cuvintele, este foarte vioaie, sanatoasa si ne incanta in fiecare zi cu ceva nou. Suntem o familie foarte fericita si ne iubim mult. Am sperat ca va fi bine si ne este foarte de bine!

Membru NN: „miha27”