Buna, sunt David din nou. V-am promis doar ca voi reveni. Acum sunt mai mare deja si pot sa vad mai multe lucruri. Ma joc toata ziua, ganguresc in toate limbile posibile si sunt un frumos si jumate – dupa spusele celor care ma vad -, ca nu vreau sa ma laud singur prea mult. Momentele mele cele mai placute din zi sunt plimbarile si baita urmata de masaj, dar despre asta v-am povestit deja. De data asta vreau sa va spun ce mult il iubesc eu pe tati si ce multa grija are el de mine.

Desi la inceput mama il tot certa pe tata sa fie mai atent cu mine, sa nu patesc ceva, eu stiam ca tata ma protejeaza si ca nu voi pati nimic. Doar ca el arata in alt mod asta. Mami era mai speriata zicea ea, dar eu simteam ca erau la fel de tematori amandoi. Doar ca tati meu este un barbat adevarat si nu lasa sa se vada. La fel fac si eu acum cand mi-e frica sau ma doare ceva. Suport ca un …barbatel, ca sunt inca micut, dar sper cand cresc, sa fiu la fel ca tati.

Tata a fost si primul care mi-a schimbat pampersul cand am venit acasa de la spital si acum e deja expert. Il schimba mult mai repede decat mami,chiar daca la inceput nu stia cum sa o faca . Incet-incet le-a invatat pe toate. Si sa pap cu lingurita tot el imi da mai des, doar cand este la lucru imi da mami , pentru ca la el deschid gurita mai repede. Ma distreaza mai mult si imi place asa.

Iar la baita , tata ma tine si mama ma spala. Ce mai sunt un rasfatat si jumatate. Dar eu nu abuzez de asta pentru ca nu imi place sa fie nimeni suparat pe mine.

Vreau sa va spun ca primul meu cuvant clar a fost TATA, pe care l-am mai repetat de cateva ori in aceiasi zi pentru ca am vazut ca la tata ii placea cand il spuneam . Cu el am ras si prima data in hohote , dar asta si pentru ca tati meu scoate cele mai haioase sunete posibile. Si mami mai incearca, dar nu-i ies la fel de bine . Si cand ma arunca tati in sus si ma prinde , este veselie generala in casa la noi.

Ce sa va mai povestesc? Tatal meu este cel mai bun tatic din lume si are grija de mine asa cum numai un tatic adevarat are. A citit mami pe undeva un motto care i-a placut tare mult si cred ca se potriveste aici. Nu stim daca era exact asa, dar idee sigur este :

„Daca toti tatii din lume ar intinde mana inspre mine, eu tot pe a ta as lua-o.”

Va doresc toate cele bune si cand va fi cazul , revin sa va tin la curent cu noutatile .

Va imbratisez pe toti.
David.

mirela1974, membru NN