Salut tuturor bebelusilor! Sunt Andrei Sebastian, am 5 luni si am sa va spun povestea venirii mele pe lume.

In 30 Decembrie 2007, mami si tati se pregateau intens pentru revelion, ca toata lumea de altfel.  Au fost la cumparaturi cu prietenii, s-au plimbat in Oraselul Copiilor din Constanta si au facut poze. Eu bineinteles eram la mami in burtica. Au ajuns acasa seara tarziu dupa o zi plina.

A doua zi pe la ora 10 cand ei stateau linistiti si discutau ultimile amanunte pentru seara ce urma, ce m-am gandit eu…Cred ca e timpul sa vin pe lume si sa le fac o surpriza. Am dat mai tare din picioruse si astfel i s-a rupt mamei apa. Tati l-a sunat repede pe domnul doctor si am fugit la spital. Pentru ca mami nu avea voie sa nasca normal Domnul doctor a operat-o si la ora 13,35 am aparut eu.

Am luat nota 9 la nastere, dar pentru ca m-am grabit, nu am avut decat 2 Kg jumatate si 48 de cm. Dar am recuperat si acum sunt un voinic.      

Parintii mei spun ca sunt cel mai frumos si cuminte baietel, ca nu plang noaptea si fac nani in patutul meu, iar eu va spun ca sunt alintat si rasfatat de toata lumea.

Si iata asa mami a petrecut revelionul in spital iar tati pe holurile spitalului. Chiar daca le-am schimbat un pic planurile parintilor mei pentru seara de revelion le promit ca de acum in colo vor avea un motiv in plus sa spuna ca ziua de 31 decembrie este cea mai speciala zi din an si chiar incepand  cu anul acesta va fi chindie mare pentru ca vom sarbatorii implinirea unui anisor al meu si nasica imi va lua motul.

Va pup dulce si sa fiti sanatosi cu totii. Succes!

Membru NN: „ingerasulseby