Mi-am dorit dintotdeauna o familie ca la carte, cu copii si o atmosfera calda, de care eu nu prea am avut parte. Asa ca am ramas insarcinata la 1 an dupa nunta.

Am fost extrem de fericiti cand am aflat vestea. Am fost bineinteles la doctor sa imi confirme banuiala pentru ca in teste nu prea am incredere. Cat am fost insarcinata, a fost o perioada foarte frumoasa a vietii mele, in special in prima parte.

Ma mandream enorm cu burtica mea bombata si frumoasa care crestea asa de repede, vazand cu ochii. Cea mai mare emotie a fost cand a miscat prima data, pe la 4 luni, un sentiment atat de placut si linistitor, care ma asigura ca intr-adevar chiar se afla acolo o fiinta mica, pe care deja o iubeam nespus de mult.

Eram atat de fericita, pur si simplu radiam, chiar daca la inceput am avut cateva greturi, in special de la carne si toate mirosurile mi se pareau atat de puternice. Dar a trecut repede, si pe la 4 luni am scapat de ele. Tot pe atunci am aflat, cand am fost la eco, ca am un baietel.

Am fost in al noulea cer de bucurie, pentru ca imi doream din tot sufletul sa fie baiat, dat fiind faptul ca eu am o sora pe care am crescut-o si ma cam saturasem de fete.

Am avut cateva dificultati in timpul sarcinii, dar acestea nu m-au oprit sa traiesc din plin atatea emotii frumoase, ca de pilda cand puiu meu juca fotbal in burtica.

A fost atat neastamparat, incat la eco nici nu putea sa il masoare, nu mai statea locului.  Am racit tot timpul la burta si am luat o gramada de antibiotice, chiar daca ma protejam. Fiind vara, nu ma puteam abtine de la o sticla de apa plata mai rece.

Dar, din fericire, bebelusul nu a avut de suferit. Cel mai greu mi-a fost in ultima luna cand nu mai puteam dormi deloc si asteptam cu nerabdare sa vina. Dar s-a lasat asteptat pana in a 41-a saptamana, cand, intr-o dimineata m-a luat pe nepregatite si am intrat in travaliu.

Am nascut prin cezariana un baietel frumos de 3,650 kg si 50 de cm, sanatos tun. Asa ca va doresc curaj, mamici, caci nu este nimic mai frumos decat o femeie insarcinata pe care toata lumea o admira si o rasfata .

Membru NN: „ALIDASCALU