Povestea „micului print”este una normala pentru majoritatea parintilor, dar in acelasi timp este una foarte speciala pentru doi parinti in mod particular, pentru mine si sotul meu…

Totul a inceput anul trecut, pe la inceputul lunii august…Fara sa planificam sau sa ne chinuim in mod deosebit, am ramas insarcinata. La inceput nu stiam daca sa ma bucur sau sa plang, insa vazandu-l pe sotul meu atat de entuziasmat m-am obisnuit si eu cu acest gand si ineet-incet am inceput sa iubesc micuta fiinta ce se dezvolta in burtica mea.
Cel mai dificil moment a fost sa anuntam familiile despre minunatul eveniment ce se apropia cu pasi repezi.

Am hotarat sa mai tinem secret totul, pana dupa prima vizita la doctor pentru confirmarea sarcinii si stabilirea faptului ca va fi un copil sanatos. Zis si facut!

Cam pe cand eram inasrcinata in 2 luni am dezvaluit marele secret si spre mirarea noastra toti au primit cu seninatate vestea. Exceptie face aici cumnata mea, care s-a ambitionat ca in cel mai scurt timp sa ramana si ea insarcinata. Fapt ce s-a si intamplat la 2 luni diferenta. Insa, din pacate, sarcina ei nu a fost atat de norocoasa, micutul copilas fiind cu malformatii(anencefalie)si neputand veni pe aceasta lume.

Poate ca din cauza nenorocirii, Cezar a devenit cel mai rasfatat copilas inca dinainte de a se naste. Lunile au trecut foarte repede si iata ca am si adunat intre timp hainute, carut, patut, scaun auto si tot ce mai trebuia pentru venirea lui pe lume. M-am documentat de la voi, mamicile NN, cam ce mi-ar trebuie pentru inceput fiindca eram destul de speriata, acesta fiind primul meu bebe si temandu-ma ca nu voi face fata.

Pe data de 14 aprilie 2008, la ora 17:45 a venit pe lume micutul Cezar-Andrei, un baietel sanatos, de 2700 g si 48 cm
, minune care ne-a umplut sufletele de bucurie si emotie. Parca ne era frica de el la inceput, avand oaresce temere in a-l lua in brate, in a-l atinge, in a respira prea aproape de universul sau…Insa treptat am invatat cum sa fim parinti si incetul cu incetul ne-am transformat in niste oameni foarte grijulii si atenti la tot ceea ce inconjoara pe puiul lor, pentru a-l porteja si pentru a-l creste sanatos.

Cu mana pe inima pot afirma ca Cezarica ne-a schimbat total, ca ne-a unita familia si ca ne-a facut sa realizam ca nici o greutate nu ne poate impiedica sa ne bucuram de o noua zi alaturi de el. El este cel care ne inveseleste ziua tuturor membrilor din familie, tot el(cu toate ca nu vorbeste) este cel care ne alina atunci cand suntem suparati, el stie sa ne faca sa uitam de toate si sa ne dedicam trup si suflet universului sau.

Membru NN: “camilili