Nu stiu daca va mai amintiti poveste mea „Poveste Raisei” dar ea are si o continuare. Au mai trecut 6 luni de cand am scris prima oara povestea mea, timp in care puiul meu a crescut. Pe 15 ianuarie o sa implinesca 1 ani si o sa-i taiem motul deja.

Raisa a crescut frumos este o cuminte si este mandria mea.
La 7 luni si jumatate exact i-au dat primii 2 dintisori jos iar la 10 luni si jumatate 4 dintisori sus.

Am petreceut cu ea si primul Craciun din viata ei, chiar daca nu a avut prea mare access la brad i-am dat voie sa-l studieze si sa-si aleaga cu ce globulete vrea sa se joace. In ziua de Craciun a facut si prima ei plimbare prin zapada si era fascinata de fulgii de zapada.

De Revelion au venit nasii nostri de la Timisoara si am petrecut impreuna. Bineinteles ca ora 24 a prins-o treaza cu paharul de sampanie in mana gata sa ciocneasca cu noi. Nu va imaginati ca a si baut. II placea doar sa auda clinchetul paharelor lovite.
Pe 1 ianuarie am mers la mosi sa o ridice la grinda pe Raisa. Desi am venit cu ea cu masa de pranz servita deja, atat de drag i-a fost colacelul pe care l-a rupt mosica deasupra capului ei incat s-a si infipt in el si ea a mancat prima din el. Pe 3 ianuarue a facut primii pasi singura prin casa desi tentative mai avusese dar ne-a fost noua frica sa o lasam singura.

Cat despre vorbit si ce stie sa faca ce sa mai zic: are o paturica primita de la nasa cu tot felul de animalute pe ea iar ea a invatat sa iti arate unde este ursul, mama si tata, cioara, renul, veverita, stie unde este nasul ei, urechea si burtica, unde trebuie pusi ciorapii, isi da singura caciula jos iar cand are chef de plimbare iti da ghetutele sa o incalti.

Cam atat pentru acest episod si probabil ca o sa mai continue si alte episoade la care „inca se mai filmeaza”.