Dragostrea pentru copii nu are limite. Asa incepe peveste mea. Inca de cand m-am casatorit am dorit si eu si sotul meu copii.

Dupa 8 luni de la casatorie am ramas insarcinata. Fericire mare! Dar Dumnezeu nu a avut aceleasi planuri ca si mine. La 4 luni de sarcina am aflat ca sarcina este oprita in evolutie. Multa durere, mai ales ca doctorul  a ales sa provoace nasterea pe cale naturala, fiind prima sarcina.

Dupa un an de incercari am aflat din nou ca sunt insarcinata. Si aceasta sarcina am dus-o cu greu dureri de burta, sangerari , repaus la pat, tratamente, dar Dumnezeu mi-a ajutat si am adus pe lume o fetita de 2800 grame Andreea.

Dupa alti 3 ani am mai incercat sa ii facem si un fratior  Dar dupa inca doua sarcini oprite in evolutie Dumnezeu ne-a ajutat. Am ramas din nou insarcinata. Majoritatea celor 40 de saptamini de sarcina am stat in pat, cu tratamente, sau internata in spital. Acum avem  un baiat care s-a nascut  prin operatie cezariana, de 3,300 kg, Bogdan.

Acum multumim lui Dumnezeu ca nu ne-a uitat si ne-a ajutat sa avem doi copii frumosi si sanatori.

Andreea are acum 7 ani este in clasa a I-a, si Bogdan are 1 an si 7 luni.

Acum, cand vad ce frumos se joaca amandoi, am uitat de toate necazurile si problemele cu care am fost incarcate pana sa am acesti doi copii frumosi..

Pentru toate mamele care doresc copii, chiar daca se intampla unele tragedii, cum am patit eu sa pierd 3 sarcini, sa nu se dea batute si sa  creada ca Dumnezeu le va ajuta.

carmenjavla, membru NN