Povestea mea este de fapt o scrisoare pentru un baietel, care adoarme mereu mangaindu-ma pe par, care nu stie sa adoarma cand mama nu este langa el si despre micul sau of, ca langa mama mai este si altcineva.
 
Dragul meu , fiindca de acum esti mare amator de navigat pe net, mama o sa scrie povestea noastra, ca atunci cand vei fi mare sa o gasesti , sa o citesti si sa iti aduci aminte de copilarie…

Ai venit pe lume intr-o toamna calda, acum 4 ani, aducandu-mi in suflet culoare, iubire si speranta. Am ras si am plans impreuna, eram tot timpul nedespartiti ca si cum am fi fost o singura persoana. Apoi, ceva s-a rupt, pentru tine, dragul meu. A aparut in viata noastra micuta ta surioara si tu, dragul meu, ai simtit ca ti se naruie lumea. Stiu ca a fost greu pentru tine, ca locul cald din bratele mele era acum ocupat de draga noastra Pisi. Ai plans de multe ori dupa diverse jucarii, dar mama ti-a sters lacrimile si ti-a spus mereu: ai sa vezi ca atunci cand Pisi va creste va veti juca impreuna.

De multe ori nu intelegeai ce-ti spun si te uitai la mine, cu ochisorii plini de lacrimi. De multe ori incercai noaptea sa te sui pe pieptul meu, asa cum dormeai cand erai bebelus, dar locul era acum ocupat. Dar astea toate au trecut, dragul meu. Acum Pisi stie sa vorbeasca, alergati impreuna, va ascundeti in diverse locuri din casa, va jucati amandoi, va e dor unul de altul atunci cand sunteti fiecare la alta bunica, cand mama este la servici. De aceea, dragul meu, mama iti spune inca o data venirea pe lume a lui Pisi a fost o binecuvantare nu numai pentru mine si tati, dar si pentru tine ! O sa fiti mereu nedespartiti, veti plange si veti rade impreuna si mama va fi mereu fericita ca acum. In fiecare seara, dupa ce va spun povestea de noapte buna si adormiti, mai stau cateva clipe si ma gandesc….ce binecuvantata sunt, ca va am ..! Mama va iubeste, dragii mei, sa va iubiti si voi mereu!
 
Iubirea si legaturile dintre frati sunt extraordinare…..si va spun asta din proprie experienta!
 
Membru NN: „Luise