” Bao, mamma , Bao!”

Probabil ca nu multi ar intelege, dar pentru mine a fost un moment magic.

Primii pasi facuti de David singuri au fost o victorie, atat pentru el cat si pentru mine. La fel la primii pasi , ne-a delectat cu inca un cuvant adaugat la dictionarul lui de baietel, de acum maare!
Facand patru pasi , primii patru pasi de la canapea la fotoliu, ne-a inbucurat vietile. Eu indemnandu-l  , ii  spuneam „Bravo draga, Bravo!” Iar el mi-a raspuns facand pasi si zicand „Bao mama Bao!”

In sfarsit puteam si eu sa ma laud, ca fiul meu merge singur. Find deja satula de comantariile de genul, „aaa pai fiul meu merge de la 1 an!”, mai ales de comantariile facute de mamici de fetite, folosindu-se de superstitii ” pai stii ca fetitele sunt mai agere si nu sunt asa de lenese ca baietii, fata mea a mers singurica la 11 luni!” Da, si fiul meu merge, de la  1 an si 3 luni. Si sunt mandra!

Puteam si eu sa ma laud ca bebelusul meu merge, meeerge! De fapt de acum e baiat maree, invata cuvinte noi zi de zi, si sa nu uitam…merge! 🙂 Ma uit  acum la el cum face ture prin camaruta noastra de 5×4 , incercand sa-mi imaginez ce este in caputul lui.

Stiu doar ca de cand s-a nascut ingerasul meu, mi-a curatat inima de rele, m-a facut sa vad minunile vietii si al lui D-zeu, mi-a alungat ura din suflet, si m-a ajutat sa vad lucrurile mai importante, cum ar fi bucuria primilor pasi.

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat, pentru sanatatea lui, pentru bucuria ce ne-o ofera zi de zi, pentru zambetul acela magic care ii apare pe fata  cand ma vede.

Multumesc Doamne ca mi-ai dat pe cineva pentru care sa traiesc , si pentru care sunt unica care ii poate da alinare. Si Iti multumesc si pentru cei primii 4 pasi.

Le doresc tuturor mamicilor sa se bucure cel putin la fel de mult de acest nou capitol din viata copiilor lor, si sa se fereasca de colturile patului si de usi !:)

Multa sanatate!

saria, membru NN