Salut toate mamicile din comunitatea NN! M-am intors cu vesti in legatura cu ingerasul meu Alexandre-Raoul, daca mai stiti povestea… A crescut, e mare si frumos, chiar multa lume se mira ce mare e pentru varsta lui – 1 anisor si 9 luni. O sa implineasca 2 anisori in 6 august.

E drept ca face si boacane dar ma laud totusi cu el deoarece e de mare ajutor… poate nu va vine sa credeti dar dupa ce scot hainele de la uscat el le scutura si mi le da la mana sa le intind. Daca da ceva pe jos, apa de exemplu, merge, aduce mopul si sterge. Imi da papucii cand vede ca vreau sa ma incalt, daca ramane usa la baie deschisa din greseala, el o inchide…si multe altele.

Prietenele la care merg in vizita mi-l lauda cat de cuminte, ascultator si sociabil este. In fine…e inteligent, e o minune de copil si ii multumesc la Dumnezeu pentru ca a avut grija de el si a crescut frumos si sanatos (are 13 kg 500).

A, era sa uit…doar o singura probema mai grava a mai avut de atunci, si anume, a fost operat la un picior pentru un abces si iar am avut amandoi de suferit, mai ales el, saracutul, pentru ca i-a fost adanca operatia si, in plus, i-au lasat rana deschisa. In fiecare zi ii bagau pansamente acolo, sa il curete si sa se vindece strat cu strat, iar el bietul plangea de imi rupea sufletul, si asta a durat o saptamana in spital si una dupa aceea, in care tot mergeam la pansat. A trecut si asta (s-a intamplat cand avea 9 luni)…
Acum suntem bine, sanatosi si salutam si pupam toate mamicile si comunitatea NN.
Un anisor implinit ne-a prins la mare si am avut doua torturi…am pus o poza!