Anual, esti obligat/a sa depui declaratia de venit la administratia financiara, data limita in acest an fiind 16 mai 2011. Poti directiona 2% din impozitul pe venitul tau catre un ONG, pentru a-i sustine activitatile. Este vorba despre bani pe care i-ai platit deja in 2010, iar daca nu completezi rubrica 2% pentru un ONG in declaratie, acei bani se duc la bugetul de stat, nu mai ai control asupra destinatiei lor. Poti directiona 2% din impozit pentru a iti ajuta semenii mai putin norocosi, care isi doresc un copil dar nu il pot avea decat cu ajutor medical.

Asociatia SOS Infertilitatea reuneste persoane cu probleme de fertilitate care desfasoara din 2008 campania „Infertilitatea este o boala”. Asociatia deruleaza in acest scop o serie de actiuni de advocacy in plan mediatic si politic, in vederea responsabilizarii clasei politice romanesti asupra gravei si ignoratei probleme a infertilitatii.
Asociatia SOS Infertilitatea  nu are personal angajat, nici macar part-time, si nici surse stabile de finantare. De donatiile si contributiile voastre depinde supravietuirea lor ca organizatie.

Descarcati formularul precompletat cu datele asociatiei SOS Infertilitatea:

sau

Completarea formularului dureaza cca. un minut (numele, CNP-ul, data si semnatura). Declaratiile trebuie depuse sau trimise prin posta la administratiile financiare din judet/sector – gasiti adresele acestora, precum si materiale de promovare a campaniei 2% si alte detalii, aici .
Daca mai aveti intrebari, nu ezitati sa scrieti Asociatiei la adresa contact@infertilitate.com, voluntarii acestei asociatii raspund tuturor intrebarilor pertinente.

Directionarea a 2% din impozit este un gest simplu, care nu va costa nimic (banii respectivi sunt deja platiti catre stat in 2010) si care Asociatiei SOS Infertilitatea ii va permite sa isi continue activitatile – tot in regim de voluntariat vor face totul, dar vor putea acoperi cheltuielile inevitabile.
Sustineti cauza luptei cu infertilitatea, dati o sansa oamenilor mai putin norocosi care tanjesc dupa zambetul unui copil ce intarzie sa vina!