Ofera-i puiului tau cereale delicioase cu Bifidus BL, care stimuleaza sistemul natural de aparare!
Primele mele cereale!

Bebelusul tau a stiut de cand s-a nascut ca vrea sa-ti simta dragostea si sa-l protejezi cum numai tu poti. Pe langa dragostea ta, cea mai buna protectie pe care i-o poti darui puiului tau este alimentatia naturala care-l ajuta sa creasca mare si sanatos si ii intareste imunitatea. Atunci cand incepi sa-I oferi si altceva in afara de lapte, nu uita sa te asiguri ca puiul tau este in continuare protejat. De aceea, Nestle iti recomanda noua gama de cereale pentru sugari.

Acum toate cerealele Nestle pentru sugari sunt suplimentate cu Bifidus BL, pentru ca puiul tau sa fie protejat in fiecare etapa de dezvoltare.

S-a dovedit prin numeroase studii clinice ca Bifidus Bl:

 •  asigura protectia imunitara
 •  protejaza bebelusul de infectii digestive 

Cerealele pentru sugari – parte esentiala a nutritiei sanatoase si echilibrate a sugarilor

Cerealele pentru sugari reprezinta o parte importanta a nutritiei sugarului, deoarece contin  toti nutrientii esentiali pentru o crestere sanatoasa:

 • Carbohidrati pentru energie suplimentara necesara  in perioda de crestere a sugarului;
 • Carbohidrati complecsi pentru satietate si somn usor.

Cerealele Nestlé pentru sugari si copii mici sunt adaptate nevoilor nutritive ale sugarilor din fiecare etapa de dezvoltare. Gustoase si hranitoare, cerealele NESTLÉ îl vor cuceri repede pe micuþ, devenind meniul sãu preferat.

Cerealele Nestlé sunt prelucrate printr-un proces special cu enzime, patentat de Nestlé, numit pe scurt CHE (cereale hidrolizate enzimatic). De aceea, cerealele sunt mai usor de digerat, sunt delicioase si hranitoare cu un gust dulce natural.

În plus, cerealele NESTLE pentru sugari, sunt Fara Zahar adaugat si:

 • NU conþin conservanþi sau coloranþi;
 • au un conþinut bogat de Vitamine esenþiale (A, B, C, D) pentru o dezvoltare optima;
 • conþin Calciu pentru oase ºi dinþi sãnãtoºi;
 • contin Fier pentru sustinerea globulelor rosii

Toate cerealele NESTLE contin Bifidus BL.
S-a dovedit in numeroase studii ca Bifidus BL :

 • intareste mecanismele naturale de aparare
 • protejeaza bebelusul de infectii digestive

Ce este CHE?

CHE insemana Cereale Hidrolizate Enzimatic. Un aliment cu CHE inseamna ca cerealele au fost tratate printr-un proces tehnologic avansat ce permite fragmentarea amidonului din cereale, transformandu-l in faina pentru a fi mai usor de digerat. Acest proces face ca gustul sa fie mai placut, mai dulce, fara sa fie nevoie de a mai adauga zahar. Astfel, mancaricile de cereale sunt mult mai gustoase si cu valori nutritionale mult mai ridicate, fiind usor de digerat pentru intestinul fragil al bebelusului.

Stiai ca…

 • Trebuie sa introduci cate un nou ingredient de fiecare data?
 • Trebuie sa ai intotdeauna grija sa introduci cate un nou aliment la un interval de o saptamana, pentru ca bebelusul tau sa cunoasca gusturi noi si sa-si formeze reactii fata de un anume aliment sau ingredient nou introdus.

Prima mancarica!

Mancaricile de cereale sunt foarte usor de digerat, bogate din punct de vedere nutritional si au un gust delicios, fiind foarte bine acceptate de catre bebelus.

Aceste caracterisiti sunt principalul motiv pentru care o mancarica de cereale, in cele mai multe cazuri, primul aliment care se introduce in alimentatia diversificata a bebelusului.

Initierea in gusturi trebuie sa fie delicata si simpla si mancaricile trebuie sa fie eleborate din cereale fara gluten. O alternativa la mancarica de cereale poate fi introducerea unui supite preparata din ingrediente foarte simple si cu o textura foarte fina, pentru inceput. Este bine sa alternezi mesele de cereale si supa.