1. Materia prima este strict controlata

Nestlé considera de datoria sa sa supravegheze modul în care sunt crescute legumele si fructele ce intra în componenta produselor sale, fara pesticide, îngrasaminte sau alte chimicale.

Noi stabilim cu producatorii norme clare de sanatate a fructelor si legumelor, specialistii Nestle verifica repetat standardele la fata locului, fac analize peste analize. Pentru ca puiul tau sa fie în siguranta, produsele Nestlé sunt strict controlate, conform celor mai moderne si mai severe standarde internationale de siguranta.

2. Contin ingrediente de calitate superioara, fara conservanti, aditivi sau coloranti artificiali.

Este una dintre principalele noastre valori, de care suntem mândri.
Piureurile Nestlé au în componenta fructe si legume, pasteurizate sau pregatite numai la aburi, pastrându-si astfel calitatile nutritive si cantitati importante de vitamine.
Piureurile noastre nu contin nici un fel de conservanti sau aditivi artificiali, pastrand gustul delicios al ingredientelor naturale.

3. Sunt sigure si au certitudinea calitatii

Recipientele produselor noastre beneficiaza de o tehnologie moderna si sigura de ambalare. În momentul în care deschizi un borcan trebuie sa auzi un „clic”: este certificatul de calitate, dovada ca ai de-a face cu un produs nou.
Continutul borcanelor poate fi încalzit fara sa-si piarda în vreun fel calitatile. Dupa deschiderea borcanelului, îl mai poti tine închis bine si la frigider înca o zi, fara nici un pericol.

4. Sunt gata de folosit oricând si oriunde

Usor de folosit, piureurile Nestlé sunt mâncarea ideala pentru deplasarile tale mai lungi, atunci când pleci împreuna cu bebelusul tau. Asa cum sunt ideale si în cazul în care esti o mama activa, daca muncesti, alergi, te zbati pentru bunastarea familiei si ai la dispozitie un timp masurat, pe care vrei sa-l petreci impreuna cu puiul tau.

5. Sunt concepute cu atentie, variate si echilibrate nutritiv

Piureurile Nestlé permit o alimentatie variata si echilibrata a bebelusului, fara a tine cont de anotimp.
Învata sugarul cu gusturi variate.
Preparatele din legume sau carne destinate bebelusilor au un continut redus, atent calculat de sare, evitând astfel suprasolicitarea rinichilor imaturi ai micutului.
Contin ingrediente cu alergenicitate redusa potrivite fiecarei etape de dezvoltare.

Piureurile si sucurile NESTLE au retete delicioase, pentru fiecare etapa de dezvoltare a sugarilor:

  • Sucuri si piureuri din fructe, fara adaos de zahar – ajuta la prevenirea aparitiei cariilor dentare si suplimentate cu vitamina C – ajuta la intarirea sistemului imunitar
  • Piureuri din cereale cu fructe, fara adaos de zahar si suplimentate cu vitamina B1 – ajuta la o buna functionare a sistemului nervos si imbunatatirea poftei de mancare
  • Piureuri din carne si legume, avand continut redus de sare – ajuta la protejarea rinichilor.

Piureurile si sucurile Nestle sunt obtinute din ingrediente naturale si sunt preparate in conformitate cu standardele nutritionale recomandate de specialisti.