O silueta zvelta – de data aceasta altfel – mai repede, piele catifelata, celulita diminuata.

Este vara, luna iulie, mijlocul sezonului estival. Ati nascut si burtica este inca proeminenta? Va ingrijoreaza faptul ca toate imperfectiunile pielii si ale siluetei ies la iveala. La plaja, pe strada, seara pe o terasa, tot timpul sunteti preocupate de look-ul vostru. Este sezonul in care dorinta de a fi cat mai sexy este la SUPERLATIV.

Mamicilor, nu mai fiti ingrijorate, exista mai multe solutii pentru a reveni la talia de „viespe”, la greutatea ideala si fara celulita, una dintre aceste solutii se refera la terapia de infasare de la Wienerkosmetikum.

Aceastã nouã modalitate de slabire si atenuare a celulitei este marcã înregistratã. Pentru produsele aferente acestei modalitati de slabire si pentru dezvoltarea tehnologiei respective, descoperitorul acestora, Dr. Dolensky, a obþinut în Austria, Marele Premiu al Investitorilor. Aceastã modalitate este folositã deja în mii de saloane cosmetice din Europa.

Infasarea corpului dupa metoda Wienerkosmetikum este o noua modalitate, naturala si eficienta, ca sa scapati de cativa centrimetri buni din dimensiunile corpului. In afara de obtinerea unei siluete zvelte, se realizeaza si o dezintoxicare a organismului, o eliminare a depunerilor rezidurilor, intinderea, tonifierea si netezirea pielii. Cele patru efecte ale metodei de slabire prin infasare la rece produc arderea depunerilor.

Esenta tratamentului
Modalitatea aceasta se bazeaza pe un efect cald-rece. Uleiurile eterice continute de solutiile cu care se inveleste corpul, cum ar fi eucalipt, piper, mentol si rozmarin, datorita efectului lor puternic de hiperemizare, produc in straturile exterioare ale corpului, dilatarea vaselor de sange si o circulatie intensiva a sangelui.

Datorita acestui fapt, in straturile interne ale corpului se produce senzatia de racire accentuata. Este bine cunoscut faptul ca una din functiile de baza ale corpului omenesc, pentru ca organele interne sa functioneze normal, este de a mentine temperatura interna corespunzatoare. In organism, sangele are rolul de a transporta elementele nutritive, prin urmare, in timpul tratamentului acestea ajung in mare parte in straturile exterioare ale corpului. In felul acesta, in interior, apare senzatia de racire.

Pentru a reface echilibrul termic al corpului, organismul trebuie sa consume energie – trebuie sa arda substantele nutritive aflate in exces. In acest fel, prin metoda de slabire prin infasare, depunerile suplimentare de pe portiunile tratate, se consuma in cele patru efecte amintite.

Se stie ca 70-80% din consumul zilnic de calorii, este folosit de organism pentru mentinerea echilibrului termic. Aceasta inseamna ca pentru restul activitatilor zilnice este nevoie comparativ, de o cantitate de energie mult mai mica.
Printre succesele metodei, prin tratament adecvat, poate fi mentionat si pielea flasca si tesuturile moi, care in mare masura dispar.

Doua conditi importante pentru obtinerea efectului corespunzator
Cu 3-4 ore inainte de tratament nu se vor consuma mancaruri (solide) grele, altfel organismul foloseste pentru arderi elementele nutritive din sange si nu depunerile adipoase suplimentare.

E bine sa se consume zilnic minim 2,5 l de lichide (sucuri vitamizante fara zahar, apa minerala, ceaiuri). Consumul de alcool si sucuri carbogazoase este de evitat! Cantitatea de lichide este absoluta necesara, pentru ca organismul sa poata arde in mod corespunzator grasimile suplimentare.

Mecanismul ce sta la baza terapiei
Materialele si uleiurile eterice folosite in aromoterapia prin infasare provoaca la inceput o senzatie puternica de incalzire, care in aproximativ de 20-30 de minute se transforma intr-o puternica senzatie de racire interna. La persoanele mai corpolente, acest efect se instaleaza dupa aproximativ 40 minute, prin urmare pentru aceste persoane, durata unei sedinte se prelungeste.

Corpul reactioneaza in primul rand la caldura instalata in partile exterioare ale pielii si ca efect al racirii interne instalate ulterior, arderile grasimilor si a consumului de energie, se produc intr-o masura mai mare. Asadar, distrugerea stratului adipos se face destul de repede in zonele tratate.

Aceasta reactie are efectul dorit, doar atunci cand zona cu probleme este stransa cu fase imbibate cu substantele special pregatite in acest scop, cu uleiurile minerale, alge marine, scortisoara sau lotiuni aromate. Zonele astfel tratate, se acopera si cu o folie, pentru ca incalzirea initiala in urma „evaporarii” sa se transforme intr-o racire mai pronuntata.
Pentru atingerea celei mai bune reactii ale corpului este important ca fasele imbibate sa fie folosite cel putin pornind de la genunchi pana sub piept.

Cine poate folosi acest tratament?
Slabirea prin infasare se recomanda tuturor persoanelor care au probleme cu silueta. Se recomanda pentru tratarea celulitei slabe pana la cea puternica, pentru netezirea pielii, intinderea pielii moi. Ajuta la orice cura de slabire, pentru disparitia stratului adipos. Produce un efect de dezintoxicare, ajuta la orice cura prin post.
Daca folositi deja o alta metoda pentru tratarea siletei, atunci aceasta metoda poate fi o intregire ideala a acestor tratamente. In acest fel tratamentele devin mult mai eficiente si rezultatele mai vizibile.