Suntem o familie fericita. Acum…caci cine ne stie povestea, zambeste si spune exact „in sfarsit a rasarit soarele!”. Daca as sti, daca as avea „darul” de a scrie as putea scrie un roman intreg, ori as scrie scenariul unei telenovele.

M-am casatorit (prima oara) cu un barbat pe care am crezut ca il pot schimba… Nu a fost insa asa, iar de aici au plecat toate problemele. Dupa nici un an de la casatorie a venit pe lume Florian.

Baietelul meu, Florian, la varsta de sase saptamani a facut o complicatie la plamani care ne-a tinut la reanimare (cu masca de oxigem pe fata) timp de 10 zile. Niciun medic nu a stiut sa ii puna clar un diagnostic, cert este ca trebuia sa fim cu ochii pe el 24 de ore din 24, sa nu cumva sa se asfixieze. Fiind la sectia de reanimare, eu, ca mama, nu aveam pat unde sa ma odihnesc, dormeam pe scaun si cu capul pe patutul baietelului.

Au fost clipe de cosmar, am adus preotul sa-i citeasca macar o rugaciune (nu era botezat micutul), botezul pana la urma l-am facut in spital… A fost greu, o jumatate de an dupa aceea a tot tusit…si culmea, totul s-a suprapus peste divortul meu de tatal lui natural, care a preferat sa aleaga „paharul” in locul familiei.
Doamne! Nu doresc nici macar dusmanilor sa treaca prin macar jumatate prin cate ne-a fost dat sa trecem!

Problemele de sanatate au continuat in primul an de colectivitate. Am ajuns pana la a fi diagnosticat cu astm bronsic…am fost la investigatii la Bucuresti, dupa ce o luna intreaga nu s-a oprit tusea. Insa ii multumesc bunului Dumnezeu ca acum suntem bine, crize de astm nu a mai facut de dinainte de Paste, si, Cel de Sus ne-a scos in cale un tatic adevarat, care ne iubeste pe amandoi, pe Florian ca si cum ar fi copilul lui.

In urma cu patru ani, nu speram ca mi-as putea reface viata.  Dar Dumnezeu a avut un alt plan pentru noi, un plan care sa ne aduca fericirea! Am primit in chip de dar divin si o surioara, Anemona, o printesa iubita de toata lumea! Totul este asa cum ar trebui sa fie, ne mai lipseste doar o casuta a noastra (fie ea chiar si o garsoniera), pentru ca acum stam intr-o camaruta de 10 mp. Toate le facem daca avem sanatate!

anduta_79, membru NN