In „meseria” de mamica esti intr-un permanent studiu. Ce pot sa spun, desi sunt mamica pentru a doua oara, dorinta mea de cunoastere si de perfectionare este si mai puternica. 

Dorinta mea de a-i oferi copilului meu tot ceea ce este mai bun m-a condus catre o intalnire a mamicilor, intalnire organizata cu ocazia lansarii noului produs Pampers Premium Care. Sunt un fan foarte mare al produselor Pampers. Le-am folosit cu mare incredere si la baietelul cel mare si acum, le folosesc si la fetita mea, de 5 luni. Am fost surprinsa sa aflu ca noul produs de la Pampers ne ajuta pe noi, mamicile, sa aflam care este cel mai bun moment pentru a schimba scutecul bebelusului. Si asta pentru ca atunci cand scutecul este umed, indicatorul de umezeala te instiinteaza in legatura cu umezeala din interiorul sau. Este vorba mai exact de o banda de culoare galbena, care, cand intra in contact cu umezeala, devina albastra, indicand astfel ca este timpul pentru schimbat scutecul.  Ingenioasa ideea celor de la Pampers si ingenioasa ideea de a organiza o intalnire cu mamicile, un fel de „masa rotunda”, unde sa testam scutecelele si unde sa stam de vorba cu specialisti pediatri, cu psihologi si cu alte mamici. 

Intalnirea a fost o gura de aer proaspat (mai ales in cazul meu in care imi petrec majoritatea timpului alaturi de copii), reusind sa faca o legatura perfecta intre mama-bebelus-confort-timp. Timp de cateva ore, intr-o companie foarte placuta, ne-am informat in privinta cresterii si educarii copiilor nostri, am aflat despre confortul noului scutec de la Pampers si ne-am relaxat intr-o atmosfera placuta. Abia astept urmatoarea intalnire organizata de Pampers!