S-au mobilizat si forumistele din Timis si ne-am intalnit pe 19.09.2009 in Timisoara. Si-au anuntat participarea 5 mamici cu 5 pitici si o burtica.
La ora 11.00 eu (Dorya) si fetita mea Izabela eram in piata Operei din Timisoara si incercam sa recunosc fetele, pentru ca nu o cunosteam pe niciuna. Prima pe care am descoperit-o a fost Adiina cu fetita ei, Sara. La scurt timp a aparut si burtica noastra, Andreea_c, urmata de Nadia_bg cu micuta Bianca. Am intrat in localul in care ne dadusem intalnire si imediat a venit si Diapunctc cu sotul ei si dulcica lor Adriana. Din pacate, Mirela1974 nu a reusit sa ajunga la intalnire.
Am povestit putin pentru ca micutele noastre nu au stat o clipa in loc, ne-am pozat si am iesit la cererea fetitelor in centrul orasului, „la porumbei”.
Diapunctc a fost inspirata si a adus mancare pentru porumbei, asa ca a reusit sa-i adune pe toti in jurul nostru, spre fericirea micutelor noastre care incercau sa-i prinda.
Am petrecut impreuna vreo 2 ore dar timpul a trecut prea repede. Ne-am despartit cu promisiunea sa ne intalnim din nou, speram in numar cat mai mare.

Cu drag,
Dorya, moderator NN Timis.