Traim de mai bine de 4 ani intr-un univers dedicat copiilor, si pentru a face lucrurile asa cum trebuie ne-am folosit de entuziasmul debordant ce ne-a coplesit din prima zi de activitate, ne-am permis sa reactivam copilul din noi.

Tratam lucrurile cu o seriozitate copilareasca, dar autentica, iar tot ceea ce facem se intampla prin joc si buna dispozitie. Nici ludicul, nici buna dispozitie nu ne-au lipsit in vreun moment, dar pentru ca lucrurile bune si starile de bine trebuie neaparat impartasite, strigam si mai tare si va invitam acum si aici, pe NN, sa cantam asa cum le place si copiilor sa o faca.

 Jingle (cu) !

Ne-ai citit timp de mai bine de 4 ani, acum asculta-ne si inveseleste-te si mai mult impreuna cu noi. Doar pe site-ul nostru vei gasi primul jingle exploziv, care rimeaza perfect cu copilaria! Asculta pe www.nou-nascuti.ro cum suna veselia. Jingle NN se asculta, pe www.nou-nascuti.ro, cu inima de copil. Lui, copilului tau, sigur ii va placea, n-avem nici o indoiala, iar pentru tine….

Ringtone !

….o idee unica pe site-urile dedicate parintilor, demna de spontaneitatea caracteristica oricarui copil.  Da, da, chiar asa! Vei putea descarca gratuit jingle-ul NN pentru a-l asculta oricand pe telefonul mobil. De exemplu, vei putea folosi soneria NN pentru grupul tau de prieteni de pe NN si vei sti, astfel, cand te apeleaza.

Si-ti vine sa crezi ori nu, acesta este doar inceputul, caci in toamna lui 2009, din aceste cateva note, vom dezvolta imnul nostru, al Comunitatii NN. Dar pana atunci te vei familiariza cu tema muzicala si suntem siguri ca vei fredona toata ziua.

Ii multumim compozitorului si aranjorului Lucian Necula, care a intrat in joc si iata ce  jingle extraordinar ne-a creat! Cauta-l, asculta-l si descarca-l!

Cu entuziasm,
Echipa