Vineri, 19 iunie 2009, ziuaintalnirii mult-asteptate! Foarte entuziasmata, imi fac de dimineataplanul cum sa o iau pe fiica mea de la gradinita, saiau cadourile trimise de Echipa NN de la sponsorii intalnirii: Nestle si Bella-Happy, iar apoi sa ajung la locul intalnirii.

A fost o zi calduroasa, ca de vara, dar nu caniculara, asa caa fost numai bine pentru copii sa se zbenguie cateva ore bune prin parculet, timp in care noi sa povestim ca-ntre mamici.

     

Eu si Adriana (adrianablondy) am ajuns primele, ne-amasezat la o masa, iar fetele noastre, incantate de ce vad, au asaltatparculetul. Fiind doar ele in acel moment s-au jucat frumos impreuna.Am asteptat cateva minute, apoi a oprit o masina si mi-am dat seama caincepe sa se mareasca trupa. Dana (danagiulya) a coborat din masina cufetita ei, o bombonica de fetita, si ne-a tinut companie. Apoi a venitsi Anca (ancatirim) cu sotul si copiii ei: George, scolar premiant sibebe Alin, care ne-a incantat cu ce invatase el mai nou sa faca, sianume o mutrita simpatica de purcelus.

     

Am discutat si ne-am facut cunostinte noi, cu promisiuni sane revedem curand. Dupa cumputeti sa vedeti din poze, chiar daca stiau sa mearga, fetele cele maimari au inceput si ele sa mearga de-a busilea si s-au luat la intrecerecu cei mai mici, spre amuzamentul tuturor.

Prima care s-a retrasa fost Anca, iar pe la 19:00 ne-am indreptat si noi spre casa, cupromisiuni facute fetitei mele ca vom reveni si ne vom mai intalni cunoii ei prieteni de joaca.

     

Cam asa s-a desfasurat intalnirea noastra. Ne-am simtittare bine, dar avem un regret: ca nu ati putut fi toti prezenti. Acumlas si pozele sa vorbeasca, iar pe voi, toti cei din Galati, care nu ati putut fi prezenti, va asteptam la urmatoarele noastre intalniri! Pana atunci, sa ne „auzim” cu bine pe Forumul NN al parintilor din Galati!

Cu prietenie,
Petronela Roibanescu
moderator al forumului NN – Galati,
organizator al intalnirii din iunie 2009