Eden Spa, primul dayspa din Bucuresti, introduce o noua linie de tratamente spa destinate exclusiv mamicilor. Postnatal Makeover Program contine 4 sedinte de Japanese Body Glow, 4 sedinte de Algae Super Detox si 4 sedinte Seaweed Body Wrap si cate patru sedinte de Tehnispa Anti Cellulite si 4 sedinte Futura tonifiere. Programul presupune 4 etape menite sa readuca proaspata mamica la sileueta de dinainte de sarcina.

Astfel, primul demers consta in exfoliere. Gomajul este primul pas intr-un program de ingrijire a corpului. Printr-o actiune mecanica (cu granule abrazive) sau enzimatica (cu acizi din fructe) se indeparteaza stratul de celule moarte, excesul de sebum si impuritatile din pori, facand ca produsele de hidratare, anticelulitice sau terapeutice aplicate ulterior, sa se absoarba optim. Totodata, pielea este ajutata sa respire si sa-si regleze functiile, capatand un aspect sanatos si catitfelat. Dupa o exfoliere, pielea ta se va bucura la maximum de beneficiile altor terapii.

A doua etapa presupune detoxifieri si slabire. Aceste terapii contin masti pentru corp cu diferite actiuni si impachetari la cald in termocuverta sau in capsula cu abur si raze infrarosii. Rolul lor consta in producerea efectului de sauna si stimularea transpiratiei, prin care se elimina deseurile toxice din organism – activarea circulatiei sangvine si limfatice pentru irigarea tesuturilor si imbunatatirea schimburilor intercelulare. Prin detoxifiere, procesele chimice ale organismului sunt optimizate si creste rata metabolica, ce are drept cosecinta scaderea in greutate si diminuarea aspectului neplacut al celulitei.

Terapia inclusa in program – Seaweed Body Wrap – incepe cu o exfoliere cu sare marina, ce pregateste dermul pentru a absorbi perfect ingredientii pretiosi, proveniti chiar din Marea Moarta. Dubland beneficiul actiunii detoxifiante a algelor, namolul cu sedimente organice si minerale din compozitia mastii confera tonicitate si fermitate pielii tale.

Cea de-a doua terapie din aceasta etapa este Algae Super Detox Body Wrap. Astfel, prin analogie cu rolul de „sanitari ai marilor si oceanelor”, algele – aplicate sub forma de masca pe corpul uman- ajuta la extragerea toxinelor, stimularea procesului de transpiratie si eliberararea pielii de impuritati, facand-o astfel mai receptiva la produsele aplicate in cadrul tratamentelor specifice.

A treia etapa este reprezentata de tratamentul anticelulitic realizat cu ajutorul Technispa- trei actiuni simultane intr-un singur tratament: eficienta actiunii de vacuum pentru a diminua celulita, ionizare pentru absorbtia optima a ingredientelor si electrostimulare pentru fermitate. Prin efecte sinergice sunt diminuate depozitele adipoase si se reduc centrimetri, se elimina toxinele si se inlatura blocajele limfatice.

A patra etapa- tonifiere cu ajutorul Futura tonifying – cel mai nou si mai revolutionar concept in domeniu. Astfel, este utilizat sistemul de stimulare bioptica, in care sunt combinate prorietatile energizante si cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea data de curentul electric, cu microcurentul pentru reintinerire si cu transmisia ultrasunetelor. Pielea ramane astfel neteda si catifelata. Terapeutii Eden Spa recomanda efectuarea tratamentelor din Postnatal Makeover

Program de doua ori pe saptamana. Pret pomotional: 2232 RON, include 15% reducere/ durata min. 2 luni
Eden Spa Primaverii, 39 Tel 021.316.81.48 e-mail: office@edenspa.ro www.edenspa.ro