La multi ani, copilarie! La multi ani,
NN!

Ziua de 1 Iunie reprezinta pentru www.nou-nascuti.ro un dublu-motiv de bucurie. In aceasta zi, sarbatorim atat Ziua NN, cat si Ziua Copiilor. Acum patru ani, in 1 iunie 2005, site-ul www.nou-nascuti.ro se lansa oficial pentru parinti si copii. Cu aceasta ocazie, Echipa NN a organizat, si in acest an, o intalnirea pentru prietenii sai, membrii site-ului.

Sambata, 30 mai 2009, la Insula Copiilor din Bucuresti, a avut loc Evenimentul “bebelusi de www-lusi”, editia a VII-a, organizat de echipa site-ului www.nou-nascuti.ro, cu sprijinul Clown Party.

In ciuda vremii nefavorabile, ne-au onorat cu prezenta parinti si copii, dornici sa guste din atmosfera petrecerilor NN. Participantii la intalnirea Comunitatii NN au petrecut 3 ore de buna dispozitie, sarbatorind impreuna Ziua Copilului si site-ul NN, care a implinit 4 ani. In spatiul generos al Insulei Copiilor si animati de clownii jucausi cei mici au dansat, s-au luat la intrecere, au privit uimiti spectacolul de magie, iar apoi s-au jucat in voie pe Insula Copiilor, unde toboganele gonflabile uriase i-au facut sa uite de masa, somn si casa. Zana fluturilor a pictat, pe tot parcursul intalnirii, obrajii frumosi ai copiilor, iar baloanele de sapun au zburat pretutindeni, spre bucuria celor mici. Clownii le-au modelat  fetitelor aripi din baloane colorate, iar baietii au plecat acasa cu cate o sabie la brau, facuta tot din baloane, bineinteles.

N-au lipsit nici de data aceasta sponsorii traditionali, Nestle si Bella-Happy, care au oferit cadouri pentru toti copiii. Multumim pentru ca ati fost si de data aceasta alaturi de Comunitatea NN!

Editia a VII-a a Evenimentului “bebelusi de www-lusi” a fost un succes, ca dovada aprecierile participantilor, pe care le puteti citi pe forum. Evenimentul din 30 mai 2009  ne-a demonstrat ca NN  are multi prieteni, iar pentru acestia si toti celilalti membri ai site-ului, vom organiza, cu siguranta, intalniri si in viitor.

Multumim tuturor celor implicati in organizarea acestui eveniment: