In perioada 27 – 29 aprilie, in Pavilioanele 16, 17 si 17 bis din cadrul Complexul Expozitional ROMEXPO se va desfasura cea de-a VI-a editie a celui mai vesel targ pentru copii, KIDEX.
KIDEX este un eveniment dedicat celor mici – intre 0 si 5 ani, parintilor, dar si celor care se pregatesc sa-si mareasca familia.
Organizatorii, ROMEXPO si EUROEXPO au demarat deja campania de inscrieri, fiind invitate sa participe firme din tara si strainatate, din domeniile :

 
– vestimentatie pentru copii si gravide,
– centre de pregatire pentru nastere,
– articole pentru nou-nascuti,
– puericultura,
– medicamente, vitamine, suplimente  nutritive,
– igiena, cosmetice,
– imbracaminte, incaltaminte,
– jocuri, jucarii,
– mobilier, decoratiuni pentru camera     copilului,
– agentii de baby-sitting,
– carti, reviste, muzica,
– alimente (inghetata, bauturi racoritoare, ciocolata, cereale, alte clase de alimente),
– IT,
– articole pentru vacanta si articole sportive,
– instrumente muzicale,
– servicii (turism, bancar, asigurari,  educational – public si privat, medicale etc),
– cultura, arta, sport, media, teatre, cluburi pentru copii, cluburi sportive etc.

Succesul inregistrat la ultima editie a determinat, pentru prima data de la desfasurarea acestui eveniment, organizarea targului in 3 pavilioane, a caror suprafata bruta de expunere este de 5000 mp.
Si in acest an, targul se va bucura de o ampla campanie de promovare prin intermediul canalelor media specializate, atat la nivel local cat si national, cei doi parteneri propunandu-si, pentru acest an, cresterea atat a numarului de vizitatori (aprox. 6 000 de persoane, in 2006 – editia de iarna), dar si a numarului de expozanti (peste 100 de expozanti inregistrati la ultima editie).
Programul de evenimente KIDEX, dedicat intregii familii, va fi variat si atractiv . Vor avea loc tombole cu premii consistente, recitaluri, momente de balet si teatru in interpretarea unor grupuri de copii, spectacole inedite, clowni, toate pentru mentinerea antrenului si a bunei dispozitii. De asemenea, din program nu vor lipsi personajele de desene animate care vor incanta vizitatorii in cadrul unei fascinante parade de costume, precum si prezentarile de moda ce vor lansa colectiile de primavara/vara de hainute pentru copii.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon: (021) 202 57 54, mobil 0728 872 172, persoana de contact: Laura Dumitru.

KIDEX – pentru tine si copilul tau!