S-a deschis Scoala Gravidei Biogenis
Prima scoala a gravidei organizata de o banca de celule stem

BIOGENIS anunta deschiderea primei Scoli a Gravidei organizata de o banca de celule stem în România.

Toate cuplurile care semneaza un contract de recoltare si stocare celule stem la nastere cu Biogenis începând cu 1 Iunie 2010, beneficiaza de cursuri gratuite pentru pregatirea misiunii de parinte. În cadrul cursurilor, viitorii parinti vor primi informatii de la traineri specializati despre evolutia si urmarirea sarcinii, nasterea si lauzia, îngrijirea nou-nascutului si legislatia si drepturile gravidei.

„Venirea pe lume a unui nou membru în familie este un moment special pentru care parintii si apropiatii acestora încearca sa se pregateasca din timp. BIOGENIS a sustinut întodeauna cuplurile interesate de scolile de mame, oferind reduceri celor care urmau aceste cursuri. De aici a pornit si ideea de a deschide o Scoala a Gravidei Biogenis. Un astfel de curs costa aproximativ 600 de lei, iar Biogenis suporta toate aceste cheltuieli pentru clientii sai, viitorii parinti putând urma cursul gratuit.
Este un proiect care în acest moment îsi are începutul în Bucuresti dar în acest an vom urmari si ideea de a deschide alte câteva centre de curs în tara. Oferta este deschisa tuturor celor care semneaza cu noi si doresc sa participe la cursuri” – Cristian Lacraru, director de comunicare BIOGENIS, banca de celule stem.

Cost mai mic pentru serviciile BIOGENIS!
Biogenis anunta în aceasta luna si mentinerea costului redus pentru serviciul de recoltare si criogenare celule stem la nastere, la doar 3590 lei, dupa o etapa de promotie pe parcursul lunii Mai. Luând în considerare si costul mediu al unei scoli de mame de 600 de lei pe care foarte multe cupluri îl suporta deja datorita interesului crescut pentru aceste cursuri, se poate spune ca serviciul Biogenis ajunge la un cost de 2990lei, cel mai mic de pe piata din România, prin oferirea gratuita a Scolii Gravidei Biogenis.