Cea de a treia editie a campaniei „1 pachet = 1 vaccin” a ajuns la final. Prin aceasta initiativa, Pampers® si UNICEF si-au propus eliminarea tetanosului matern si neonatal la nivel global,  pentru a le oferi o sansa la viata mamelor si copiilor din tarile mai putin dezvoltate. Cei doi parteneri au lansat, in ianuarie 2011, un nou apel catre parintii din Romania pentru a se alatura campaniei si a face o schimbare in vietile a milioane de oameni. Pentru fiecare pachet de scutece sau servetele umede Pampers® cumparat in perioada ianuarie – februarie 2011, Pampers® doneaza catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin anti-tetanos. Multumita implicarii parintilor din toata tara, Pampers® doneaza contravaloarea a 1,223,696 de vaccinuri anti-tetanos catre UNICEF in 2011.

Ca si in editiile trecute, parintii din Romania s-au implicat si au fost printre cei mai activi sustinatori ai campaniei. Ca un semn de multumire, Pampers® si UNICEF  incearca, la randul lor, sa ofere nou-nascutilor si proaspetelor mamici conditii mai bune pe perioada spitalizarii. Astfel, Pampers® a donat elemente de mobilier si scutece Pampers® pentru opt maternitati, in patru orase din Romania. Cele 150 de patuturi neonatale, 75 de mese de infasat si 75 de scaune pentru alaptat, impreuna cu scutecele donate de catre Pampers®, le vor oferi mamelor si nou-nascutilor din aceste maternitati o ingrijire cat mai buna.
Mamicile din Romania au fost cele care au decis orasele in care au ajuns donatiile Pampers®. in perioada ianuarie – februarie, ele au intrat pe pagina de Facebook „Lumea Mamicilor” (http://www.facebook.com/Lumea.mamicilor), s-au inscris in Mozaicul Pampers® pentru a sustine cauza globala a campaniei si au votat orasul preferat, pentru a ajuta comunitatea locala. Multumita sustinerii lor, donatiile Pampers® au ajuns in maternitatile spitalelor „Cantacuzino”, „Filantropia” si „Pantelimon” din Bucuresti, „Dumitru Popescu” si Spitalul Clinic Judetean Nr. 1 din Timisoara, „Cuza Voda” si „Elena Doamna” din Iasi si in maternitatea spitalului „Dr. I.A. Sbarcea” din Brasov. 

Numerosi artisti din Romania s-au alaturat celei de a treia editii a campaniei „1 pachet = 1 vaccin”. Sustinatori ai campaniei in 2010 – Nico, Analia Selis, Anca Turcasiu, Andreea Berecleanu, Rita Muresan, Bianca Brad si Chris Simion, carora li s-au alaturat anul acesta Mihaela Cernea, Wilmark, Aurelian Temisan, Monica Davidescu, precum si psihologul Cristiana Haica si mama ambasadoare a campaniei, Tanta Nedelcu, au indemnat parintii din Romania sa se alature campaniei  „1 pachet = 1 vaccin” in 2011.

Pana acum, sustinatori din intreaga lume ai campaniei initiate de catre Pampers® si UNICEF au reusit, printr-un singur gest, sa schimbe vietile a 100 de milioane de oameni. in Romania, campania a dus la donarea sumei necesare achizitionarii a 5,8 milioane de vaccinuri. Cu fiecare gest de bunavointa, parintii din Romania si din alte
colturi ale lumii au schimbat destinul a milioane de copii si mame din 40 de tari aflate in curs de dezvoltare, care sunt expusi zilnic riscului de a se imbolnavi de tetanos. Pentru aceasta, Pampers® si UNICEF le multumesc.