SãnãtateaTV.ro organizeazã un eveniment pe teme medicale ce are ca scop informarea mãmicilor ºi a viitoarelor mãmici cu privire la îngrijirea copiilor în primii 2 ani de viaþã.


Conferinþa interactivã „Bebe Sãnãtos” va avea loc în data de 16 mai 2009, ora 10:00, la Institutul Naþional de Statisticã, București.

Bebe Sãnãtos își propune sã ofere mãmicilor ocazia de a se afla fațã în fațã cu medici renumiți din domeniul pediatriei, ginecologiei și psihologiei, pentru a afla de la cele mai competente surse rãspunsuri legate de îngrijirea bebelușului și de sãnãtatea mamei și a copilului.

Mãmicile vor primi informaþii referitoare la postura de mamã, creºterea nou-nãscutului, hrãnirea acestuia, adoptarea unei igiene corespunzãtoare, reluarea activitãþii sexuale, prevenirea ºi tratarea bolilor frecvente la copii, reacþia în situaþii critice,  dezvoltarea limbajului ºi a gândirii la copil, prevenirea depresiei post – partum, dezvoltarea psiho-motorie a sugarului și alte subiecte interesante.

Bebe Sãnãtos este o conferințã interactivã, desfãșuratã într-un cadru semi-formal, în care mamele vor participa la workshopuri  și vor putea pune întrebãri direct specialiștilor. Participantele la conferințã vor beneficia de sfaturile și asistența unor nume mari din lumea medicalã româneascã.

Printre speakerii invitați la Bebe Sãnãtos se numãrã: prof. dr. Bogdan Marinescu, medic primar obstetricã – ginecologie, director Spitalul „Panait Sârbu”, Bucureºti, prof. dr. Adrian Georgescu, director Institutul pentru Ocrotirea Mamei ºi Copilului „Dr. Alfred Rusescu”, conf. univ. dr. Silvia Stoicescu, medic primar pediatru, Institutul pentru Ocrotirea Mamei ºi Copilului „Alfred Rusescu”, asist. univ. dr. Manuela Neagu, medic specialist obstetricã – ginecologie, Spitalul „Panait Sârbu” ºi asist. univ. drd. Simona Vlãdica, Universitatea Ecologicã, Director Dezvoltare SãnãtateaTV.ro.

Înscrierile la Conferința Bebe Sãnãtos se fac pe site-ul evenimentului www.bebesanatos.ro sau completând formularul de înscriere de pe www.sanatateatv.ro. Participarea la conferințã este gratuitã, în limita locurilor disponibile.

Sponsorii Conferinței Bebe Sãnãtos sunt: Nestle Nutrition, GlaxoSmithKline, ArtMed, Cord Blood Center și 3F PlantaMed.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: Itsy-Bitsy, Revista Baby, Info–Sãnãtate, Ziare.ro, Pharma Business, PORT.ro, Mãmici.Flu.ro, Medic4all, Șapte Seri, Nou-Nãscuți.ro, Baby Online, ȘcoalaPãrinților.ro, Kids-Shop.ro și Royal Expo.

Pentru mai multe informații:
Irina Burdușel
PR Executive
Tel.: 0733.011.106
E-mail: pr@sanatateamediagroup.ro
www.sanatateatv.ro