Ca organizator al unui targ specializat pentru copii (KIDEX) consideram ca site-ul www.nounascuti.ro reprezinta un instrument eficace de promovare a acestuia, datorita numarului mare de utilizatori – actuale si viitoare mamici, mari consumatoare de informatii utile de acest gen. Site-ul este complet, oferind o gama vasta de informatii de actualitate, un punct de discutii (Forum) care permite un schimb rapid de opinii.

Monica Bogdan
Responsabil marketing
EUROEXPO
Organizator Targuri si Expozitii

Site-ul www.nounascuti.ro este curajos si cuminte in acelasi timp. Informatiile sunt mereu actuale si bine documentate, iar discutiile la fel de interesante ca si articolele. Relatiile cu membrii forumului si colaboratorii sunt bazate in primul rand pe prietenie, lucru rar intalnit intr-o lume grabita si superficiala.
Nou-nascuti. ro este un site cu suflet. Succes in continuare!

Dr. Loredana Dumitrascu
Brand Manager Superbebe
Grupul de presa Catavencu

www.nounascuti.ro este unul din acele locuri pe care, atunci cand il gasesti, nu mai ai nevoie sa cauti in alta parte – caracterizandu-l in cateva cuvinte, acestea ar putea fi: grija, comuniune, dragoste si multa pasiune.

Liviu Adrian Iorgulescu
Managing Director
Biochefarm International SRL – unic importatorNUK

Ioana Copilul Meu a gasit in anul 2005 un partener de nadejde in site-ul www.nounascuti.ro. O cale de a dialoga pe teme comune, importante cu toti cei carora ne adresam. La cumpana dintre ani, felicitari Nou-Nascuti.ro pentru varietatea informatiilor.

Florentina Adamescu
Marketing Project Manager
Burda Romania
A Burda Eastern Europe Company

Ma bucur sa vad ca exista oameni carora le pasa de ceilalti, ofera ajutor prin prisma informatiilor si a sprijinului neconditionat.
In concluzie, ceea ce faceti voi este extraordinar atat pentru parinti, cat si pentru colaboratorii vostri, fiindca le dati sansa sa ajunga direct la consumatorii lor.

Viloteta Madescu
Brand Manager
WALMARK

Exprim pe aceasta cale atat parerea colegilor mei medici, cat si pe a parintilor micilor pacienti care vin la Oftapro.
Noua ne place site-ul nu numai ca forma de prezentare, dar si pentru ca poti gasi o multime de informatii despre bebe, despre cresterea si educatia lui etc, pentru ca forumul da ocazia mamicilor sa afle din experienta altora, pentru ca poti afla despre evenimente si despre locuri in care mamicile se pot simti bine, impreuna cu cel mic sau fara el.
Introducerea capitolului de planning familial e binevenita, ca si a celui de nume pentru copii. Credem, de asemenea, ca – desi mama se afla in permanent contact cu medicul pediatru – gasirea cat mai multor informatii despre problemele de sanatate ale celui mic (simptome, posibilitati de tratament, locuri unde se poate obtine ajutor) este extrem de importanta.
Va dorim succes in continuare, cat mai multi membri si inspiratie maxima! Sunteti un prieten si un sfatuitor absolut la indemana tuturor si va multumim pentru ca existati, alaturi de noi, in efortul de a face viata mamicilor si a copiilor cat mai usoara si placuta!
Sarbatori Fericite si La multi ani!

Raluca Lazar & Oftapro
Oftapro Centru Medical