NN  invita 40 de copii la a VI-a editie a Evenimentului „bebelusi de www-lusi”. Intalnirea va avea loc la Clubul Bambini din Bucuresti, Strada Branduselor nr. 60,  duminica, 7 decembrie 2008, ora 18:00.

Alaturi de parintii lor si Echipa NN, copiii vor petrece trei ore magice, intrand in atmosfera calda a Craciunului. Ne va intampina un brad impodobit, iar Spiridusul Verdeata va nascoci jocuri pentru cei mici. Craiasa Zapezilor va insoti copiii intr-o lume fermecata, iar parintii sunt invitati sa se simta din nou copii. Vor fi jocuri si suprize, baloane si face painting, dupa cum deja v-am obisnuit.

La un moment dat, moment magic, usa se va deschide, iar insusi Mos Craciun cel adevarat va veni printre noi. Inimile micutilor incep sa bata cu putere, emotia ii cuprinde, zambetul incolteste in coltul gurii cand acestia aud de bunul Mos. De data aceasta il vor vedea cu adevarat, se vor putea urca in poala sa pentru a-i spune cat de cuminti au fost, sau poate ce viseaza de un an intreg sa le aduca Mosul in noaptea de Craciun.

Asadar, sa se raspandeasca magia! Sa se adune copiii, sa ne bucuram de Craciun precum cei mici.

Va asteptam cu drag la cea mai vesela petrecere, la cea mai frumoasa intalnire a unei Comunitati, la evenimentul care sarbatoreste de fiecare data copilaria. Evenimentul “bebelusi de www-lusi” continua pentru prietenii site-ului www.nou-nascuti.ro! Participa si tu la editia a VI-a, vino la Intalnirea NN de Craciun. Rezerva-ti un loc chiar acum. Locurile sunt limitate.

Multumim celor care ne sprinjina in organizarea Intalnirii NN de Craciun: Clubul Bambini, loc de joaca pentru copii, Best Party Entertainment, firma specializata in organizarea de evenimente. Partenerii nostri: Bella si Nestle.