Aradencele au intampinat primavara impreuna.

In periada 1-8 martie 2009, moderatorii forumului NN devin organizatori de intalniri. Urmareste-ne pentru a afla detalii despre fiecare intalnire in parte, iar daca inca nu te-ai implicat in in viata Comunitatii NN si pana acum nu ai participat la intalnirile membrilor acestui site, intra acum in forum, unde te asteapta multi prieteni noi, care te vor invita, in curand, si pe tine la intalnire.

Aradul a spart gheata, organizand prima intalnire a primaverii. Astfel, duminica, 1 martie 2009, a avut loc intalnirea Comunitatii Arad.

Dupace s-au imprietenit pe forumul dedicat discutiilor intre aradeni, auhotarat sa se cunoasca mai bine. S-au organizat in timp record, siastfel , noua mamici, membre ale site-ului www.nou-nascuti.ro, s-auintalnit in prima zi a primaverii la un loc de joaca pentru copii.

Au fost prezenti si piticii, bineinteles, astfel ca distractia a fost pe cinste, ne spun mamicile. Afla parerea lor aici.

NNfelicita moderatorii Comunitatii Arad, care au organizat aceastaintalnire. La cat mai multe asemenea intalnirireusite, la cat mai multe prietenii trainice!

Daca ai cititacest comunicat post-eveniment si esti din Arad, te invitam in mijloculComunitatii Arad, unde mamicile te vor intampina pe Forumul Arad.  Astfel, cu siguranta ca nu vei rata urmatoarea lor intalnire.

Poze de la Intalnirea din ARAD


Urmeaza intalniri la: Galati, Bacau, Brasov, Vrancea, Bucuresti.

Vino si TU!