"Bebelusi de WWW – lusi" – cea de a doua intalnire a comunitatii – 3 decembrie 2005

Pe data de 3 decembrie, www.nou-nascuti.ro a organizat cea de a doua intalnire a comunitatii site-ului,  "Bebelusi de WWW – Lusi" gazduita de gradinita Little One.

Intalnirea de sambata  a fost un prilej pentru mamicile membre ale forumului comunitatii nou-nascuti sa faca cunostinta cu noii membrii, care ni s-au alaturat in ultima jumatate de an. Gradinita Little One,  a devenit, in scurt timp,  neincapatoare pentru parintii insotiti de piticii lor.  Urmatoarele intalniri  – ne place sa glumim deocamdata –  le vom organiza pe un stadion.

Parintii prezenti la acest eveniment au plecat "incarcati" nu numai cu o multime cadouri, dar si cu informatii utile.

Mamicile si taticii prezenti au invatat lucruri importante despre alimentatia piticilor lor de la dr. Mariana Barbu, reprezentanta firmei Nestle Romania, au aflat cat de important este sa oferim siguranta piticilor nostri atunci cand ii "transportam" cu masina, Annemary Marcarian, reprezentanta firmei Lyada, a prezentat Programul de Siguranta Auto, fotoliile auto si o clasificare a acestora pe grupe de varsta, au descoperit diversitatea gamei de accesorii de imbracaminte pentru copii oferite de Piticot Prod, reprezentantii firmei NUK au oferit cadouri, o mica parte din aceasta gama de  produse atat de utilizate si indragite de mamici si bebelusi.

Am organizat  un concurs cu premergatoare, iar "marele" pitic castigator Liviu Andrei Petrescu, a plecat acasa cu un premergator, pe care il va imparti "frateste" cu surioara lui geamana, Maria. Concurentii voinici (7-9 luni) au mers mai mult inapoi decat inainte, chiar daca mamicile au incercat sa-i ademeneasca sa faca cativa pasi, dar distractia a fost pe masura, a fost primul concurs din viata lor. Cu experianta acumulata la acest concurs, vor iesi cu siguranta castigatori la toate "concursurile vietii" .

Fiind in preajma sarbatorilor de iarna, am incercat sa creem atmosfera feerica a sarbatorilor, bradutul si colindele au fost  nelipsite, iar  Mos Craciun a fost rugat sa vina ceva mai devreme, special pentr membrii NN.

Momentul culminant a fost aparitia Mosului Craciun, un Mos cat se poate de autentic, care a "virusat" toti membrii NN, cu buna dispozitie, a impresionat prin naturalete, barba naturala, cu burtica "din dotare", un Mos adevarat. Cine  a mai avut o urma de indoiala  ca Mos Craciun nu exista, s-a convins ca el este prezent nu numai in inimile noastre…

Cand toata lumea credea ca surprizele au luat sfarsit, am organizat  tombola Mami, iar cei mai norocosi 5 membrii – NEXUS, KATEL, GEORGIANA, MARIANA si MIHAILA LIZETTA,  au castigat un abonament pe anul 2006 la revista Mami – unul dintre partenerii nostri media.

Multumim inca odata tuturor sponsorilor nostri, care l-au ajutat pe Mos sa "umple sacul" cu atatea cadouri: Erc Press, Editura Ascendent, Lyada, Merlin, MediaPro Music, Nestle, Nuk, Piticot, Walmark si partenerilor nostri media, revistei Lilliput si Mami.

Parintii  si micutii lor,  s-au imprietenit si au petrecut clipe de neuitat, intr-o atmosfera magica, calda si primitoare.