KIDEX, cel mai mare si mai vesel târg pentru copii si întreaga familie, da startul la distractie si cadouri în perioada 4 – 7 decembrie 2008, în cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO.

Evenimentul se adreseaza în special copiilor cu vârste cuprinse între 0-5 ani, viitoarelor mamici, parintilor si, de ce nu, chiar si bunicilor dornici sa isi surprinda în mod placut nepoteii.

Anul acesta, KIDEX aduce la ROMEXPO:

  • cei mai importantiproducatori, importatori si distribuitori de produse pentru cei mici, de la alimente, articole hranire, baie si igiena, medicamente, vitamine si suplimente, si pâna la mobilier, decoratiuni, carucioare, scaune auto, leagane, premergatoare, biciclete sau triciclete;
  • Tombola bebelusului, care îi va rasplati pe câstigatoricu premii exceptionale;
  • spectacole, ateliere de creatie, scenete si o multime de ghidusii puse la cale de gradinitele bucurestene si prezentate pe scena KIDEX, care va fi transformata într-un tarâm de poveste pentru cei mici;
  • spatii de joacasi spatii de alaptarespecial amenajate pentru tinerele mamici;
  • o multime de surprize: bomboane, baloane, face painting, clovni si multe jucarii;

Si ca orice târg care se respecta, KIDEX s-a gândit sa încurajeze spiritul competitiv al celor care îi vor trece pragul. De aceea, organizatorii au pus la cale 3 concursuri nastrusnice: unul pentru pitici, unul pentru mamici cu burtici si, evident, unul pentru tatici.

„Descopera personajul”– este un concurs amuzant si interactiv recomandat de Aptamil;
„Cea mai haioasa poza din burtica”– este un concurs dedicat viitoarelor mamici si celor mai nostime ecografii.
„Maratonul carucioarelor”– este o competitie ticluita special pentru taticii spirituali, gata de joaca si dornici sa câstige un carucior.

INEDIT!

Mai mult, MINIMAX aniverseaza, pe scena KIDEX, 7 ani de activitate pe piata din România. De bucurie, se va da o mare, mare petrecere de la care nu vor lipsi concursurile, personajele de poveste, baloanele si surprizele.

Totodata, în pragul sarbatorilor de iarna, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Euroexpo si Romexpo organizeaza campania „Suflet pentru suflet” – o licitatie care urmareste sa daruiasca o raza de bucurie acelor copii care nu au avut parte de o soarta generoasa.

Asadar, va asteptam cu mic, cu mare, în zilele de 4-5-6-7 decembrie 2008, in cadrul Complexului Expozitional Romexpo – Pavilioanele 16, 17 si 18 – sa ne bucuram împreuna de multimea de surprize pe care le-am pus la cale, dar si de ofertele speciale extrem de irezistibile!

Program de vizitare:
Joi, Vineri, Sâmbata între orele 10:00 – 19:00
Duminca între orele 10:00 – 18:00
Pentru mai multe detalii, vizitati www.kidex.ro