Luna martie va fi luna veseliei la ROMEXPO. Aceasta pentru ca intre 27 si 30 martie in Pavilionul Central se va desfasura cea de a VIII-a editie a targului pentru copii KIDEX. Va asteptam la un targ al veseliei, plin de culori, voie buna, zambete si jocuri.

Cu o frecventa bianuala, targul si-a castigat un loc binemeritat in topul celor mai asteptate evenimente de catre parinti, bunici si copii. An de an, numarul pariticipantilor a crescut, la fel ca si suprafata de expunere. Asadar, mamici, tatici si bunici luati copiii si veniti cu totii la KIDEX!

Aici veti gasi spatii special amenajate de joaca pentru copii, unde prichindelul vostru poate incepe sa lege primele prietenii. Suntem atenti si la nevoile mamicilor cu copii foarte mici, astfel ca pentru acestea au fost create spatii speciale pentru alaptare si locuri pentru schimbarea scutecelor.

Iar dupa ce ati alergat printre standuri in cautarea celor mai bune oferte puse la dispozitie de catre expozanti va puteti relaxa in locurile pentru odihna.

Nici taticii nu sunt lasati deoparte. Pentru cei mai in forma si mai iuti de picior organizam si de aceasta data Maratonul Carucioarelor. Cel mai rapid si mai curajos tatic va fi premiat cu un carucior electric!

De asemenea, din program nu vor lipsi spectacole, concursuri, tombole, precum si parada personajelor de poveste. La standurile de face-painting puteti face o bucurie celor mici, transformandu-i in personajele preferate de desene animate. Viitoarele mamici sunt invitate cu aceasta ocazie sa ceara sfatul medicilor pediatri sau a specialistilor in cresterea sanatoasa a copiilor.

Dupa cum v-am obisnuit deja, la fiecare editie KIDEX am incercat sa aducem zambete pe chipurile tuturor. Astfel, impreuna cu partenerul nostru, Fundatia „Dan Voiculescu” pentru Dezvoltarea Romaniei, vom continua desfasurarea unor actiuni caritabile in scopul sprijinirii diferitelor categorii de copii.

Ne propunem ca fiecare editie sa fie din ce in ce mai buna, sa va oferim spectacole variate si incantatoare, o lume aparte pentru copiii dumneavoastra, o lume doar a lor.

Si, ca sa va convingem de toate acestea, va asteptam intre 27 si 30 martie la ROMEXPO in Pavilionul Central.

KIDEX isi deschide portile pentru tine si copilul tau!