Pielea noastra are o putere de absorbtie de pana la 60%, iar pielea bebelusului este chiar si mai sensibila. De aceea este foarte important ca produsele cu care ea intra in contact sa fie cat mai naturale.

Iata de ce: cosmeticele organice nu contin substante chimice: coloranti sintetici, parfum, uleiuri minerale sau lanolina, produse petrochimice, sodium lauryl sulphate (SLS) sau parabeni. Uleiurile esentiale folosite in componenta gamei Natalia Vital Touch sunt pure, blande cu pielea si extrem de hranitoare.

Ne mandrim cu faptul ca intreaga gama Natalia este produsa manual, in Devon, Marea Britanie, sub control strict, astfel putandu-se garanta un continut de minim 98% componente organice pentru oricare din cosmetice.

Ingredientele utilizate:

  • Sunt de cea mai inalta calitate si provin din culturi organice, testate in laboratoare pentru puritatea lor.
  • Sunt derivate din uleiuri de baza pure, organice, ecologice.
  • Sunt realizate in cantitati mici, petru a avea un control total asupra produsului finit.
  • Sunt prietenoase cu mediul.

Produsele nu sunt testate pe animale.

Cosmeticele organice sunt ambalate in recipiente 100% reciclabile. Cumparand de la noi, ai garantia ca vei primi cele mai proaspete cosmetice bio pentru tine si bebelusul tau – e amprenta de CO2. 

Gama Natalia Vital touch se gaseste pe www.cocon.ro 
Vino acum pe www.cocon.ro  si beneficiezi de oferta promotionala – reduceri de 25% – pentru toata gama Natalia Vital Touch pana in limita stocului existent