Sambata, 8 iulie, Centrul de Dezvoltare Personala a Copilului “Discover Me” a gazduit intalnirea de vara a membrilor site-ului Nou-nascuti.ro!

Intalnirea le-a reunit pe mamicile membre ale forumului de discutii de pe site, astfel incat acestea au avut ocazia sa se cunoasca dincolo de monitoarele calculatoarelor. O parte dintre ele s-au reintalnit si au impartasit experiente legate de micutii lor si au discutat despre inevitabilele probleme ce apar in timpul pe masura ce copii cresc.

Ne-au onorat cu prezenta 39 de parinti cu 24 de pitici mai mari si mai mici (cel mai mic a avut o luna si 3 saptamani)!

Copiii s-au putut juca pe salteaua gonflabila pusa la dispozitie de Centrul “Discover Me”, si multi dintre ei au coborat de acolo cu doar cateva minute inainte sa adoarma.

Taticii au fost mai mult decat fericiti sa faca fotografii, sa filmeze si sa alerge dupa micutii neastamparati care nu stiau ce ii doresc mai intai – in leagan, la nisip sau pe salteaua gonflabila!

Mamicilor li s-au prezentat posibilitatile de relaxare si intretinere a bebelusilor lor, dar si a lor, de catre ActiveCenter. Au aflat cum pot sa ramana frumoase si dupa nastere de la Perfect Contur si multe lucruri interesante despre tehnicile Lamaze.

Toti participantii au primit cadouri de la Bella – Happy, Lyada, Nestle, Burda si nu in ultimul rand de la noi, echipa NN!

Asteptam deja cu nerabdare urmatoarea intalnire cand ne vom revedea si vom cunoaste si alte mamici, membre ale formului nostru!

Nou-nascuti.ro organizeaza trimestrial astfel de intalniri incercand in acest mod sa aduca membrii forumului cat mai aproape unii de ceilalti si sa duca modalitatea de informare dincolo de ecranul monitorului. Astfel, relatiile interpersonale se imbunatatesc, iar calitatea informatiei creste in favoarea parintilor.

Daca vrei sa ai ocazia de a participa la aceste intalniri, daca iti place ideea de a avea 3000 de prieteni care sa impartaseasca alaturi de tine emotiile fiecarei zile din cele 9 luni de sarcina sau care sa se bucure alaturi de tine in fiecare zi cand micutul tau invata ceva nou si descopera lumea, daca vrei informatii de calitate si corecte despre ingrijirea ta si a micutului tau, te asteptam sa te inscrii in comunitatea NN!